Ovaj znak želi pobedu po svaku cenu

Niste ni pasivna, ni mirna, još manje krotka osoba. Plahoviti ste. Nikad ništa ne radite napola i mrzite neodlučnost. Idete ili do kraja ili ništa.

Neuspeh ne podnosite. U posao ulažete svu svoju energiju. Kada uspete, ponosni ste na sebe. Kad odlučite nešto, ništa vas ne može zaustaviti. Želite pobedu po svaku cenu.

Vama dominiraju instinkt i intuicija. Vaši prvi utisci o ljudima često su tačni. Umete da delite savete, ali i da kritikujete, što se ne dopada svima.

Retko možete da sakrijete svoje raspoloženje. Brzo prelazite od ljubavi na mržnju.

Ponekad ste agresivni, brutalni i teško onom ko vam se nađe na nišanu.

Nekad uzdržavate bes i čuvate mir, vladate sobom.

Niste baš disciplinovani niti rado prihvatate obaveze.

U vama uvek tinja neka pobuna ili revolt.

Vi ste ŠKORPIJA (od 24. oktobra do 22. novembra).

2 komentara
  1. Anonimni

    U prevodu kurtoncina od coveka.

  2. Nataša Gajić

    8/… životinjska intuicija i agresivnost često ne ostaju nekažnjeno… od samih sebe; bodljom kojom bockate druge završavate u sopstvenom srcu: niste baš toliko saosjećajni vodeći svoje beskonačne bitke; gubili ili dobili gorite u bijesu ili mržnji u koju je prešla vaša izgubljena ljubav… niste od riječi ni prema kome a sebi zadajete nemoguće smicalice i rebuse koji se skončaju onako kako se skončaju- kad i vaša (ne)presušana energija koja vas goni da stalno patite i nanosite bol drugome… nekome koga ste nekad voljeli… uvijek se osjećate prevarenim i izdanim u ljubomori gorite… divljački, čak i pesnicom po stolu i nosu… krv svuda oko vas je vaša zadovoljština ili možda zavist što kola u vama… bez zazora gubite i kad naoko dobijate rivala; jedna dobijena bitka ne znači vam ništa… furate svom silom dalje… ali morate da znate: jednom dobijen rat ne znači i mir u vama i vašoj duši na koju ste zaboravili a da biste se snašli i u ratu i u miru, u novim okolnostima, po istom receptu nepomirljivosti sa osrednjošću… kritikujete sve i svakog jer tuđi doprinos izmirenju ne priznajete- za vas ga nema!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike