U trendu

Ove osobine vašeg znaka odbijaju muškarce

Često se zapitamo zašto nam ne ide u ljubavi iako smo upoznali osobu koja nam po svemu odgovara, a čini se da smo i mi njoj sasvim dobri.

Možda je tajna u tome da imamo neke osobine koje suprotna polovina jednostavno ne može da prihvati u sebi i kada više ne može to da toleriše, dolazi do kraha i raskida.

Ove osobine pripadnica 12 znakova Zodijaka muškarci jednostavno teško prihvataju, ponekad ih i odbijaju:

Ovan

Preglasni ste za muškarce. Bučni ste u svemu i mnogo ste brži od njih.

Bik

Previše volite hranu. Gurman ste kakav se ne viđa često, a neki muškarci jednostavno to ne vole kod žena. Osećaju se inferiorno.

Blizanci

Neozbiljni ste samo tako. Sve doživljavate po logici „lako ćemo“ a to što ste toliko luckavi privuče ih na prvu loptu, ali ih odbija ako žele dugu, ozbiljniju vezu.

Foto: Pixabay/StockSnap

Rak

Previše ste zatvoreni i sumnjičavi. Oprezni. Kada se dopadnete nekom, taj želi da jednom „srušite zid“ ali vi to nekada jednostavno niste u stanju da uradite.

Lav

Želite nekoga ko će vas voleti i poštovati više nego što to osećate prema sebi samoj. To je danas jako teško naći kod muškarca.

Devica

Stidljivi ste, često netolerantni i prave cepidlake. Te crte koje muškarci tumače u stilu „ala je ova naporna“ odbijaju ih.

Vaga

Volite da flertujete baš sa svima i to ne ide ako uđete u ozbiljniju vezu. Morate malo da tu svoju crtu stavite tada u stranu jer je u suprotnom raskid neminovan.

Škorpija

Previše ste agresivni u komunikaciji. Mnogi muškarci vas se tada plaše, zaziru od vas, dobijaju komplekse.

Strelac

Isuviše cenite sopstvenu slobodu pa je muškarcu potrebno laso da vas privuče. I još nešto – mnogo vagate kod izbora, to ume da zakomplikuje stvari.

Jarac

Žene vole da se osmehuju, da blistaju, ali vi – ne. Previše ste ozbiljni i muškarcima delujete zastrašujuće.

Vodolija

Previše ste nezavisni, u svom svetu. Dok muškarac dođe do vašeg srca, izgubiće se u lavirintu. Budite pristupačniji.

Ribe

Stalno se smejete, čak i kada partner priča nešto važno ili teško, bolno. Zato vas smatraju neozbiljnim i lakih shvatanja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike