U trendu

Ovi horoskopski znakovi mrze izvinjavanje, teško im pada

Izvinjavanje za neki propust, postupak ili uvredu, nekim znakovima predstavlja veliku poteškoću, i veoma teško će da ga učine. Ovim znakovima to ne predstavlja problem:

Vaga

Svesna je kad nekome nešto učini nažao, pa se trudi da brzo normalizuje odnos. Izviniće se u velikom stilu, s puno diplomatije i ljubaznosti. Koristiće biran i doteran rečnik, pritom živo gestikulirajući.

Vodolija

Gledaće pravo u oči i vrlo se uverljivo izviniti, bez patetike i dramatizacije. Međuljudski odnosi su joj vrlo važni, pa joj nije teško da prizna da je pogrešila. Izvinjava se prijateljskim tonom, srdačno i toplo, a sve začinjava diskretnim humorom.

Rak

Budući da je i sam vrlo ranjiv i osetljiv, potpuno razume kako se oseća povređena osoba. Izviniće se ne skrivajući nelagodu, a možda će pustiti i poneku suzu. Izreći će dirljive reči da pokaže koliko saoseća i žali.

Strelac

Po pravilu mu nije teško da prizna da je nešto zeznuo i da je možda netaktičnošću ili nemarnošću povredio nekog. Izviniće se vedrim tonom dajući do znanja da veruje u brzo pomirenje i oporavak narušenog odnosa.

A ovi znakovi mrze izvinjavanje:

Ovan

Nevoljno se izvinjava. Koristiće odrešit i povišen ton, ne skrivajući koliko mu ta situacija ide na živce.

Lav

Izvinjava se samo prisilno. Napraviće pritom predstavu u kojoj je on u glavnoj ulozi. Izreći će izvinjenje zapovednim tonom i visoko podignute glave, da ne pokaže slabost.

Blizanci

Odglumiće izvinjenje. Poslužiće se dvosmislenim formulacijama nastojeći da deo krivice prebaci na nekog trećeg ili na samog sagovornika.

Jarac

Izvinjava se proračunato. Realan je i zna kad mu se isplati da prizna grešku. Pritom njegov ton neće biti prijateljski, već samo korektan i suzdržan.

Škorpija

Dodatno će uvrediti. Uglavnom veruje da je druga strana zaslužila sve što joj je rekao ili napravio, pa će u izvinjenje da ubaci novu, skrivenu uvredu, prenose mediji u regionu tumačenja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike