U trendu

Ovih 5 horoskopskih znakova veruju u jednu ljubav za ceo život!

Iako se način ljubavnih sastanaka i izlazaka uveliko promenio, i dalje postoje ljudi koji veruju da prava ljubav postoji i čekaju svoju posebnu osobu. Oni su veliki romantičari i ne vole ležerne „dejtove“ ni odnose. Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji su veliki romantičari, kako prenosi Pinkvilla.

Bik

Bikovi veruju u ozbiljne, dugotrajne veze. Oni više vole ući polako u vezu i žele stvarno da se zaljube pre nego što stvari podignu na sledeći nivo.

Strelac

Dok ne pronađu onu posebnu osobu, Strelci ne ulaze u veze. Ne veruju u povremena druženja i kombinacije, a spremni su doživotno, ako je potrebno, čekati svoju jedinu istinsku ljubav.

Jarac

Jarčevi su oduvek romantičari. Zaljube se teško i intenzivno. Obožavaju sastanke i večere uz sveće. Uvek su spremni da ispune svaku želju svog partnera.

Vodolija

Žele biti iznenađeni darovima i pismima usred dana. Ne razumeju nov način sastanaka i žele biti potpuno posvećeni svojoj romantičnoj vezi.

Ribe

Žele da uživaju ​​u romansi i ​​u malim trenucima, umesto da požuruju celu stvar. Vole da se stvari sporo odvijaju i žele intimnu i dugoročnu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)