Ovo je 5 najvećih rasipnika u horoskopu

Bilo da ste veliki rasipnik, štedljivi, ili čak škrtica – vaš odnos prema novcu mnogo govori o vašoj ličnosti. Strah od nemanja, potreba da zablistate, budete primećeni – sve te strepnje prenose se i na vašu ličnost.

Najveći rasipnici u horoskopu

Ako ste vi ili vaša druga polovina jedan od ovih znakova, najbolje bi bilo da izbegnete prodavnice ili novac u džepu…

1. Ovan

Skloni ste komforu i životu na visokoj nozi, uz maksimalno uživanje. Mislite da novac postoji zato da bi slobodno cirkulisao i da bi se ekonomija kretala. Pošto ste impulsivni, vi ste kralj/kraljica naglih impulsa kupovine. Izbegavajte iskušenja jer nećete znati kako da im se oduprete!

Foto: Nissor/Pixabay.com
Foto: Nissor/Pixabay.com

2. Rak

Detinjasti ste, pa ste spremni i da zaplačete ili ispoljite bes da biste dobili haljinu ili skupoceni deo odeće koji ste videli u izlogu. Kada vaša kasica-prasica nije puna, veoma ste ljuti. Vi biste tad najradije da zakopate glavu u pesak… Ukratko, niste odgovorni, pa bi trebalo da izbegavate iskušenja!

3. Lav

Foto: Robarmstrong2/Pixabay.com
Foto: Robarmstrong2/Pixabay.com

Vi prosto morate da zasijate u javnosti u luksuznim i modernim komadima odeće, kao i u samom šopingu. U vašim očima, nema ničeg lepšeg nego kad vas neko primeti. Sa vama novac samo cirkuliše i volite sve što blista. Ne odbijate apsolutno ništa u čemu ćete zablistati – važno je samo da vas ljudi primete.

4. Vaga

Vi biste voleli da budete milijarder kako biste mogli da nosite najlepše stvari: odeću, nakit, komade po poslednjoj modi… Sve to mora da se dopadne i vašem oku za estetiku. Previše volite lepe stvari da biste ih pustili, ali isto tako znate kako da izbegnete stavljanje bankovnog računa u opasnu situaciju. Znate kako da pažljivo balansirate prihode i rashode! Lepo se možete provesti u kupovini, ali pod uslovom da ne prekoračite svoj račun.

Foto: Webar4i/Pixabay.com
Foto: Webar4i/Pixabay.com

5. Škorpija

Vaš račun u banci se koristi kako poželite, možete potrošiti sve ako vas na to natera nagli impuls da zadovoljite svoju želju ili se potpuno prepustite strasti. Vi ste savršeni veliki rasipnik – radite šta želite, a što ste hrabriji, to više osećate da ste živi! Izbegavanje izloga bilo bi najbolje…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike