U trendu

Ovo su najveće slabosti horoskopskih znakova

Niko ne voli kada mu otkrijete slabu tačku ili neki deo karaktera koji nije za ponos.

Mnogi ljudi skrivaju svoje slabosti kao „zmija noge“ i jako je teško otkriti ih.

Ipak, Zodijak na dlanu pokazuje ko šta ne želi da pokaže.

Ovan

Površni su. Kada im ne ide, odaju se nekom poroku. Često imaju glavobolje i probleme sa nosem i ušima.

Bik

Kako je ovo znak koji najviše na svetu mrzi promene, može se reći da je prilagođavanje Biku najveća slabost. Što se organizma tiče, često imaju problema sa vratom i štitnom žlezdom.

Blizanci

Vole brzu hranu iako im ona šteti. Nervozni su kada im ne ide i jako površni u interakciji s drugima. Najviše u životu imaju problema sa plućima i živcima.

Rak

Mnogo su osetljivi. Mnogo. I ne umeju da se opuste na zabavama ili nekim svečanostima. Čir na želucu i probava su zdravstveni problemi s kojima se najčešće susreću.

Lav

Ne umeju da razgraniče doživljaje, emocije i stvari koje poseduju po važnosti. Entuzijazam ih nosi ali i spušta snažno na zemlju. Što se zdravlja tiče, brzo im pada imunitet i skloni su gripu i temperaturi.

Devica

Ne znaju da pokazuju emocije iako ih imaju, ponekad i više nego drugi znaci. Ne znaju da uživaju u opuštanju. Problemi s kožom pratiće ih ceo život.

Foto: Olichel/pixabay.com

Vaga

Mnogo streme savršenosti pa se ubace u taj kovitlac bez kraja. Previše analiziraju. Imaju najviše problema sa kožom i leđima.

Škorpija

Jako lako gube kontrolu u ponašanju i znaju da budu veoma drski i arogantni. Živci im, što se zdravlja tiče, prvi stradaju. Zato neke Škorpije ne pokazuju osećanja i misli ne izražavaju do kraja…da sačuvaju živce.

Strelac

Ukoliko im uskratite kretanje i slobodu, videćete Strelce u potpunoj depresiji. Vrlo su živahni i ne znaju da stanu. Kukovi i krvna slika večito ih brinu.

Jarac

Manjak poverenja u ljude oko sebe je nešto što bi želeli ali ne znaju kako da isprave kod sebe. Rođene su vođe, a to ponekad okolini smeta.  Visok krvni pritisak i zglobovi im prave najviše problema.

Vodolija

Ne umeju da kotrolišu osećanja, tu su kao mala deca. To ih i ubija jako često u životu. Egocentrični su. Imaju najviše problema sa depresijom i slabom cirkulacijom.

Ribe

Previše stvari i dešavanja primaju k srcu i svima žele da pomognu pa zabašure svoje probleme ili ih stave u stranu. Hipohondri su. Od zdravlja, najviše se muče sa prehladama, bronhitisom i sinusima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike