Pripazite: Ova 3 znaka nikad NE TRAŽE POMOĆ, a treba im

Ne radi se o tome da žive bez drame i da im nije potrebna apsolutno nikakva podrška, nego su preponosni, previše sramežljivi ili možda preosetljivi da bi zatražili pomoć. Tri horoskopska znaka retko kada traže pomoć od nekog, prenose mediji

1. Devica
Kad vam zatreba pomoć, Devica će pomaći i planinu da vam pomogne, a zatim reći: ‘Joj, ma nije to ništa!’. Ali, kada praktična i vredna Devica zatreba pomoć, vrlo je tiha. Ne radi se o tome da Device ne cene vašu pomoć, već više to vole da učine na svoj način. Zato sledeći put kad vidite svoju prijateljicu Devicu kako se muči, pomognite…

2. Ribe
Ribe su emocionalni sunđeri Zodijaka. Izuzetno osetljive i intuitivne, ne mogu da izbegnu da sve probleme drugih ne naprave svojim. I dok Device pokazuju podršku forsiranjem vlastite agende, Ribe slede vodstvo svih ostalih. I mada se njihova dobrota uvek iznova iskorištava, one se svaki put pokažu kao empatični heroj.

Kad Ribama treba pomoć, obično čekaju dok stvari ne izmaknu kontroli. Nemogućnost Riba da pozovu upomoć na vreme može dovesti do nepotrebne drame i katastrofe koje kod Riba prouzrokuju osećaj napuštenosti.

Sledeći put kad svom prijatelju Ribi ispričate sve svoje teskobe, strahove i nevolje, zastanite i pitajte ih kako im ide. Ribe ponekad doslovno zaboravljaju na sebe pa ih podsetite da im je dopušteno da imaju težak dan.

3. Vodolija
Niko se ne čini toliko hladan i sabran kao Vodolija. Iako su uvek srećni kad su pozvani na zabavu, ovaj vazdušni znak radije stoji po strani i posmatra nego što učestvuje u drami. I premda ste od vernog prijatelja Vodolije verovatno dobili neke od najboljih saveta u životu, kada su oni u nevolji, radije nestanu nego posegnu za vašom rukom.

Iako se može činiti kao da su Vodolije udaljene ili jednostavno imaju previše ponosa, One su zapravo super osjetljive. Kad prolaze kroz nešto, to prolaze sami i samo retki i odabrani ih mogu videti u tako ranjivom stanju.

Ako je vaš prijatelj ili kolega Vodolija nedavno utihnuo, pošaljite mu poruku da vidite je li dobro. Čak i ako vam ostavi ‘seen’ sledeće tri nedelje, na kraju bi mogli dobiti poruku o tome šta se dogodilo i da ste neko kome može da veruje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.