Prvojanuarski horoskop za sve znake – određuje vam celu 2017.

Ovaj prvi dan Nove godine odrediće vam ton čitave godine – mudro ga provedite slušajući zvezde.

Ovan

Nova godina može vam doneti nekoliko problema u romantičnom životu, ali je dobra vest da imate jaka prijateljstva. Izađite danas iz kuće na svež vazduh, u dugu šetnju i razbistrite glavu. Pre nego što sednete u auto, proverite da li je u dobrom stanju, za svaki slučaj.

Bik
Zbog količine hrane i alkohola, danas možete očekivati probleme sa stomakom. Opustite se i odvojite neko vreme za sebe, na mirnom mestu i uz dobru knjigu – tako ćete napuniti baterije.

Blizanci
Blizanci će danas želeti da vide svoje prijatelje i porodicu, provešće vreme sa svojim voljenima. Imaće fantastičan dan ako izađu i zabave se sa svojom decom. Ne brinite o odgovornostima bar danas, podelite ih sa sa svojim partnerom.

Rak
Konjunkcija Marsa i Neptuna osiguraće vam odlično raspoloženje. Osećaćete se dobro u svojoj koži. Danas izrazite svoje misli i osećanja sa punom sigurnošću. Ne zaboravite da ste svoji.

Lav
Jupiter, Venera i Saturn zagrevaju vaš ljubavni život! Ako ste sami, verovatno ćete sresti nekoga ko želi vašu pažnju baš danas i definitivno ćete poželeti da upoznate tu osobu na dubljem nivou. Bićete okruženi toplinom i srećom, šta više možete tražiti?

Devica
Danas se osećate sigurno i lako. Dan će biti ispunjen neverovatnim i nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima. Čak možete dobiti poseban iznenađujući poklon od svog partnera koji ćete odmah zavoleti.

Vaga
Iako stvari ne idu glatko u vašem odnosu u poslednje vreme, danas ćete staviti sve tenzije u stranu i pokušati da imate divan dan sa svojim partnerom. Dan će biti ispunjen radošću i ojačaće vašu vezu. Ako ste sami, možete sresti nekoga veoma atraktivnog baš danas.

Škorpija
Vaša jaka intuicija pomoći će vam da se izborite s neočekivanim situacijama i donesete najbolje odluke za sebe. Prilikom donošenja odluka, imajte na umu svoje prijatelje i porodicu. Danas ćete provesti divne trenutke sa svojim prijateljima i porodicom. Ako ste sami, očekuje vas romansa.

Strelac
Ovaj dan će biti mešavina tipične Nove godine i novih ideja koje ste sami uveli. Možete da promenite lokaciju, možda čak i meni. Vi se osećate dobro u svojoj koži i niko to ne može narušiti.

Jarac
Vaša glava će biti u oblacima danas, malo ste umorni od svih uzbuđenja. Ako danas budete napustili kuću, posebnu pažnju obratite na torbu i novčanik. Dan će biti savršen, pun zabave i bićete okruženi dobrim društvom. Međutim, ako ste organizovali izlet, nemojte se iznenaditi ako neko otkaže u poslednjem trenutku.

Vodolija
Vodolije, dajte sve od sebe da se ne brinete bar danas, znamo da ste perfekcionista, ali pokušajte da se opustite i sve će biti u redu. Ovo će biti dan za pamćenje i bićete okruženi voljenom porodicom i prijateljima i veoma razmaženi.

Ribe
Potrebno vam je da se danas osećate korisno, pa ćete ponuditi da pomognete kome god možete. Rizikujete da radite mnogo oko svih gostiju, ali to vas neće brinuti, samo da se svi osećaju dobro i da imaju vremena. Pazite da ne zanemarite partnera trošeći toliko vremena na sve ostale. Veče sa partnerom će biti veoma strastveno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike