Romansa na pomolu: 3 horoskopska znaka ove zime čeka strasna LJUBAV

Ima nečeg čarobnog u ovom delu godine. Zbog toga mnogi maštaju o pronalaženju prave ljubavi koja će ih ugrejati i s kojom će provesti intimne trenutke, piše Elite Daily.

Te želje će se ove zime ostvariti kada su u pitanju sledeća tri znaka zodijaka.

Ovan: Osećaće se fenomenalno, a tako će i izgledati

Vaš društveni život će ove zime biti veoma živ. U velikom broju ljudi s kojima ćete se susresti mogao bi se izdvojiti neko ko će na poseban način privući vašu pažnju. Već početkom februara možete očekivati neverovatna zadovoljstva i divlju strast s osobom koja vas bude zanimala, a to će vam dodatno pojačati šarm – mnogi neće biti u stanju da vam odole.

Bik: Prepustiće se nasladama života

Mars, planeta seksualne želje i vruće strasti, skliznuće u pustolovnog Strelca u vašoj osmoj kući, kući seksa, transformacije i intimnih zajednica. To će pojačati vašu neobuzdanu strast i energiju. Moguće je otići na romantično putovanje s nekim ili ćete upoznati nekog na putovanju. Sve je moguće u ovom razdoblju. Uživaćete u nečemu što niste očekivali.

Ribe: Ostvariće sve maštarije

Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete očekivati mnogo lepih događaja o kojima ste dugo maštali. Najverovatnije ćete, zbog uticaja Merkura, dobiti poruku od vaše srodne duše ili će doći do razgovora s njom koji će vas dodatno zbližiti. Bilo kako bilo, ove zime se nemojte plašiti – zgrabite ono o čemu ste mislili da možete samo da sanjate.

Napišite komentar