U trendu

Samo jedan horoskopski znak vam je sudbinski predodređen

Svaki horoskopski znak ima drugi koji mu odgovara po osobinama.

Ovan

Ovnu je u životu potrebna Devica. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obe noge na zemlji.

Bik

Bez Vodolije, Bik se neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna i fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se raduje i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i verna. Upravo ono što je potrebno osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija u svom okruženju. Svejedno da li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno je da Lav može da profitira od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac je – sa svojim humorom, opuštenošću te dalekovidnošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage treba da imaju Ribu u svom životu, jer ona je osećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija

Škorpiju je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude izjednačujući uticaj. Škorpija je često vrlo instinktivan, strog i izazovan znak – pa sa Vagom čini u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelac u životu treba da ima Lava. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji je potreban Rak. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To upotpunjuje Vodoliju, jer ponekad zna da bude vrlo impulsivna i napadna, pa čak i živčana i ekscentrična.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to je ono što je potrebno emotivnom i ponekad preosetljivom Jarcu, prenosi Novi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)