U trendu

Strelac: mali avanturista

Ako ste rodili dete u horoskopskom znaku Strelca, imate malog slatkog klovna. Tipičan Strelac nikada ne odraste. Njegove sjajne karakteristike i ljubav prema ljudima obezbediće mu mnogo prijatelja gde god se našao. Mali Strelac žudi za vašim zagrljajima i milovanjima. A ako ih iz nekog razloga ne dobije, potražiće sigurnost u omiljenom ćebencetu, jastuku ili medvediću.

Strelac ponekad može biti brutalno iskren, ali isto to očekivaće i od vas. Slušaće vas jedino onda kada utvrdi da su vaše komande logične, dok u suprotnom možete očekivati neposlušnost. Morate mu dati dobar razlog za sve aktivnosti koje se tiču njega. Takođe, morate da budete oštri. Da biste zadobili njegovo poverenje, on očekuje od vas da budete fer i isto toliko iskreni prema njemu koliko i on prema vama. Strelac je neverovatno znatiželjan i radoznao, ali i pomalo nespretan. Poznat je po trapavosti. Zato uvek pri ruci imajte kutiju za prvu pomoć. Pripadnici ovog znaka imaju jaku želju za slobodom, kako mentalnom tako i fizičkom, i vole da su okruženi ljudima koji im veruju. Postaće nezavisni mnogo ranije od druge dece. Strelac je znak ekstravagancije i zato morate da učite svoje dete da vrednuje novac dok je još u godinama kada se formira.

Mali Strelac će voleti školu, ali samo dok mu tamo ne postane dosadno. Znatiželja Strelca i uzbuđenje zbog otkrivanja novih znanja čine ga izvrsnim učenikom. Strelci obožavaju promene i različitost. Ovo je slučaj čak i u ljubavi. Iako to iznenađuje, naći ćete mnoge Strelce koji žele da slede religijska učenja i postanu sveštenici. Mada su na oprezu, uveg tragajući za svojom misijom, njihova slobodna priroda nateraće ih da ipak slede samo svoj put.

Poznati ljudi rođeni u horoskopskom znaku Strelca su: Betoven, Endru Karnegi, Idit Kavel, Vinston Čerčil, Noel Kauard, Volt Dizni, Gimaldi, papa Jovan XXIII, Džon Miton, Džon Ozborn, Li Remik, Frenk Sinatra, Mark Tven.
Omiljena boja Strelca je purpurna, srećni kamen je tirkiz, a omiljeni dan u nedelji je sreda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar