U trendu

Tri NAJINTELIGENTNIJA horoskopska znaka

Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, sigurno su vas barem jednom nazvali čudnom ili neobičnom osobom. Ono što nisu znali jeste vaša natprosečna inteligencija, zbog koje vas mnogi smatraju čudakom.

Ovan – dobro se osećaju samo tamo gde cene njihovo znanje i njihovu načitanost. Ne vole površne osobe i često su za mnoge prava enigma. Vole da provode vreme u društvu onih koji razumeju njihov pomalo crni humor i ironične opaske.

Vaga – ostvare sve što sami sebi zacrtaju. Cilj im je da se izdvoje iz mase i žive onako kako žele, čak i po cenu izopštenja iz društva.

Jarac – „najčudniji“ od svih, Jarac često važi za pravog osobenjaka koji izbegava društvo i velika okupljanja, ali on samo ne voli klasična ćaskanja o vremenu i sličnim stvarima. Obožava misaone razgovore i teške teme o kojima neprestano razmišlja i žudi da s nekim razgovara o njima.

5 komentara
 1. Igor

  Apsolutno netačno. Opšte je poznato da su Vazdušni, pogotovo Vodolija ili Blizanac, medju najpametnijim znacima. Ovde što piše za Jarca, opisuje jednog klasičnog Vazdušnog znaka…

 2. Anonimni

  Ovnovi su bucni i bezobrazni a idavezi,mislim da je do gena a ne kako zvezde kazu,astrologija je samo zabava.

 3. Anonimni

  Hmm, Bio sam ubeđen da je do gena TJ. roditelja ,ne položaja zvezda….

 4. Anonimni

  Sujeverje,praznoverje…i ostale zanimacije….

 5. Ena

  Sta….vise nisu vodolija i skorpija

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike