U trendu

Tri NAJLICEMERNIJA horoskopska znaka

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

Blizanci

Kameleoni – oni se lako prilagode svakoj situaciji. Ništa ne prepuštaju slučaju. Kroz život ih vodi znatiželja. Zato se nemojte iznenaditi ako vas najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanaca odjednom izbegava. Pripadnici ovog znaka stalno se menjaju – to je ponekad izvan njihove kontrole.

Vaga

Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su da brzo promene lice i od milih i dragih postanu – oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome skriva njihova dvoličnost.

Škorpija

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven. Doživljava traume još u mladosti. Potreba Škorpiona za potpunim povezivanjem s drugim ljudima ponekad se graniči s opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa, pa će vas vrlo lako hipnotisati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili.

1 komentar
  1. Anonimni

    Vage 100% pogodak .Dodajem vole samo dve strvari r „K“ i Novac uf zaboravih i sebe (zato su u tom znaku najvise lezi!) .Ljuba „sta to bese “ pita Vaga! Ili „ljubav do poslednjeg dinara.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike