Veliki MESEČNI horokop za avgust 2018. godine

Ovan

POSAO: Zbog pomračenja Sunca i Meseca, verovatno pretpostavljate da će avgust biti mesec koji je „mrtav“, dobar samo za zabavu i noćni život. Greška. Vi ćete imati iznenadnu priliku da se iskažete u poslu koji dugo čekate. Početak meseca, tačnije prva nedelja, donosi vam dobar posao i novac. Ne bi trebalo previše da se vezujete za drugog Ovna ili Škorpiona, jer vam je ta energija jaka i može doći do sukoba. Verovatno će vas ponovo animirati neki vazdušni znak kao Vodolija. Novac koji vam je potreban možete da očekujete već posle 15. u mesecu, a za one koji očekuju glas ili posao, period pred kraj avgusta je povoljan.

LJUBAV: Početak meseca može biti pomalo dosadan i neka poznanastva koja nisu vredna, ali kako vreme ide, sve više novih osoba će biti u okruženju. Blizanci, Vodolija ili Lav mogu da vam otvore srce. Oni koji su u braku ili vezi imaju period promenljivog karaktera. Čas će biti otvoreni za komunikaciju, čas ne. Raspoloženje igra veliku ulogu i sigurno je da će se iz dana u dan situacija menjati nabolje. Najbolji dani za ljubav – posle 17. u mesecu.

ZDRAVLJE: Problem sa očima, krvotokom, vene, ali ipak čulo vida osetljivije.

Bik

POSAO: Nekako vam se vrata otvaraju postepeno i moći ćete da se stabilizujete, posebno oni koji ulažu u nove poslove i projekte imaju mnogo ideja. Iako ste za neke osoba koja ne zna baš uvek da napravi balans, vi i te kako znate šta radite i svaki vaš plan i posao ima smisla. Imaćete saradnju sa Devicom ili muškarcem u znaku Jarca, a i žena Vodolija može da vam pomogne oko realizacije plana. Novac vam stiže i preko nekretnina ili poslova koji su vezani za hranu. Potrebno je da čuvate novac u periodu od druge i treće nedelje u mesecu.

LJUBAV:  Bikovi vole partnere koji ih izazivaju poput Vodolije, Lava, Škorpije, ali će vam u ovom trenutku više prijati neko ko je u znaku Vage, Device, Ribe ili Raka. Ukoliko ste u braku sa vatrenim znakom, možete imati izvesni problem ljubomore ili u najgorem smislu za jednog Bika, a to je da vam partner troši novac.

ZDRAVLJE: Vodite računa o vodi koju pijete, hrani koju unosite u organizam.

Foto: Pixabay/adamkontor

Blizanci

POSAO: Veoma ste pozitivni i mnoge životne stvari vam se odogravaju upravo sada tokom avgusta. Mnogo putovanja, novih mogućnosti, novih ljudi, saradnika i novac. Verovatno ćete imati mogućnost da nešto uradite novo i drugačije od drugih tako da će većina da bude iznenađena, možda i ljubomorna na vaš imidž i sposobnost koju posedujete. Budite uporni i niko vam ne može ništa. Inače, verovatno će vaši saradnici u ovom mesecu biti Rak, Lav, Blizanac ili Vodolija. Za one koji žele da menjaju delatnost ili da idu iz jedne u drugu firmu – savet je da se odluče do kraja meseca.

LJUBAV: Ništa vam nije lepše nego kada sa svojom voljenom osobom krenete put mora ili planine. Vi ste zaista zaljubljenik u prirodu i tu možete da prosperirate kako zdravstveno tako i emotivno. Oni koji su sami uvek mogu da računaju na novo poznanstvo upravo na takvim mestima. Oni u braku imaju otežanje jer bi voleli više da budu sami sa partnerom nego da celu porodicu vuku sa sobom. Ali to je život.

ZDRAVLJE: Nervoza i manje izlaganja suncu, čuvajte kožu. Vi volite lepo da izgledate.

Rak

POSAO: Imaćete mnogo više energije nego što mislite da možete imati i uraditi i pokrenuti posao koji duže vremena stoji. Budite spremni da pakujete kofere za duže putovanje, i to sredinom meseca. Od tog puta i tog značajnog poslovnog susreta zavisi budućnost, ne samo do kraja godine nego i do kraja života, moglo bi se reći. Za Rakove nema odmora, već samo rad i rad. Imaćete novac od znakova Jarac, Devica, Lav ili veliku saradnju sa jednim Strelcem, što je i bilo poželjno.

LJUBAV: Rak u braku imaće zatvorenost ili distanciranost od partnera, postoji mogućnost da se totalno odvojite od životnog saputnika. Pomračenje totalno utiče na emotivni status. Morate pokazati izvesnu strpljivost ili razumevanje za drugu stranu kako biste pokrenuli pozitivnu energiju. Bolji su aspekti za slobodne Rakove, ceo mesec pun iznenađenja i novih ljubavnih poznanstava, veza. Verovatno i jačanje veze pred kraj meseca. Uživajte u lepim danima.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi, ali i problem u načinu ishrane. Oni Rakovi koji su pušači neka polako smanjuju dozu.

Lav

POSAO: Vama se takođe pruža prilika da se stabilizujete i pokrenete kroz najbolje moguće poslove i saradnike koji će sami prilaziti da rade sa vama. Osoba iz znaka Ribe ne može bez vas. Devica ili jedan Blizanac vam duguju novac. Ovan vam je pokretačka snaga, a od Vage ili Vodolije možete očekivati dalju stabilnost i novac. Odličan sam početak meseca, kako i sam kraj avgusta. Ko putuje u inostranstvo, bolje neka pokreće tu energiju pred kraj meseca ili posle 18. Možete očekivati poziv na neki javni skup da promovišete svoj rad ukoliko ste javna ličnost.

LJUBAV: Slobodni vole more, provod, sunce, plažu, jednostavno rečeno uživanje. Puno druženja, ljubavi, ali i tajnih veza. Oni koji su u braku mogu računati na jak emotivni mesec. Strast i ljubav pomešano daju veliku ljubav. Osobe iz znaka Rak, Vaga, Škorpija ili Vodolija sada su vam privlačne.

ZDRAVLJE: Nervi, ali oni koji su vezani za kičmu. Noge ili leva noga osetljivi.

Foto: TEOBALIN/Pixabay.com

Devica

POSAO: Vi radite sve u zavisnosti od toga šta ste po profesiji, ali oni koji imaju neki oblik slobodne profesije biće i previše zauzeti. One Device koje su na poziciji imaju dalje poslove koji ih vodi u druge zemlje i saradnju sa mnogim moćnim i bogatim ljudima. Dosta poslova i putovanja. Ukoliko ste u administraciji, pazite na saradnike, ako ste u nekoj prosvetnoj instituciji – pred kraj meseca promene, ako radite u zdravstvu – ne bi bilo loše da budete na odmoru. Saradnja sa Lavom odlična.

LJUBAV: Slobodne Device neće imati bitnih promena, zapravo, potrebno je više da se aktivirate. Jedna Vodolija će vas pomeriti iz mesta, ali isto tako Ovan bi vam bio pravi partner. Oni koji su u vezi, imaju manji problem sa partnerom, zapravo dolazi vreme hladnih emocija, dosade… Verovatno će vas jedan Jarac ili Bik svojim prisustvom vratiti u život. Device u braku imaju problem sa stabilnošću. Nikako da se skrasite. Probajte da pričate sa voljenom osobom o daljem životu.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

Vaga

POSAO: Ambicija vam je prenaglašena. Dosta uticajnih prijatelja, oni mogu da vam pomognu. Zaradićete veći novac jer ćete raditi i više nego što možete. Saradnja sa Lavom omogućiće put u inostranstvo. Nije loše da proširite krug svojih saradnika, posebno da budu mladi perspektivni ljudi koji imaju viziju, jer takvi vam žele sve najbolje i mnogo energije obnavljaju. Oni koji planiraju da započnu nešto novo ne bi bilo loše da rade poslove u modi ili filmu.

LJUBAV: Najbolje je onima koji su u braku. Oni imaju pozitivan stav o životu, ljubavi i sigurnost. Slobodni moraju da se više angažuju. Više ste okrenuti poslu a manje ljubavnim vezama. Emotivno druženje u početku na poslu sa Rakom ili Ribama. Kasnije možete da očekujete i nastavak veze i stabilizaciju na tom polju. Oni koji imaju dužu vezu mogu da očekuju razdvajanje, posebno ako idete na more ili neki drugi odmor. Nećete biti zajedno sa partnerom jer vam je potrebno da se osamite i više provedete vremena sa prijateljima i u noćnim izlascima.

ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete računa o ishrani i da se prilagodite raznim restriktivnim sistemima.

Škorpija

POSAO:  Veći autoritet i imate potrebu da zasijate na poslu upravo u avgustu. Pred kraj ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete neke saradnike koji se najmanje nadaju da mogu da vam priđu. Pokušajte da odete u inostranstvo ako želite veće projekte da radite. Ukoliko ste se opredelili da radite u državi u kojoj ste, onda morate da tražite pomoć ili popularno rečeno vezu koja bi vas progurala na vrh. Novac očekujte posle 13. u mesecu. Saradnja sa Bikom, Lavom Vagom ili Ovnom može vam doneti bolju finanasijsku situaciju.

LJUBAV: Škorpije u vezi ili braku mogu biti pritisnuti ljubomorom ili posesivnošću partnera, dok oni koji su slobodni imaju udvarača Lava koji neće popustiti do kraja meseca. Verovatno ćete uću u tu vezu. Osoba sa podznakom Vaga, Ribe, Rak, Jarac ili Ovan će vam biti interesantna.

ZDRAVLJE: Možda odlazak u bolnicu zbog visokog krvnog pritiska.

Foto: 873770/Pixabay.com

Strelac

POSAO: Za vas možemo zaključiti sve najbolje tokom ovog meseca. Ne to što ste vi ambiciozni ili imate tog Jupitera koji je i negde faktor sreće, već što ste vi mali mag menadžeringa, svakog oblika pregovora i prezentacije, jednostavno to ste vi i nema boljeg od vas. Ali je važno da vas isti taj Jupiter ne odvede u drugu krajnost i to u prekomerno trošenje novca. Pokušajte da se zaustavite, biće vam važno da uštedite jer ćete tako taj novac kanalisati u nove projekte. Posebno se čuvajte pomračenja 11. avgusta kada je težak aspekat za novac.

LJUBAV: Emotivno ste zatvoreni za veliku ljubav. Ne zato što imate loše aspekte već zato što mnogo radite i sva energija odlazi na posao. Ako malo spustite loptu, biće lepih poznanstva ili ste već upoznali nekog. Možda ćete uporedo raditi i voditi ljubavni život u pauzama… Oni koji su u braku predstoji im dinamičan mesec pun putovanja. Strelčevi u vezi mogu očekivati nervozu i poneku raspravu, svađicu na polju poverenja i pokazivanja iskrenih emocija.

ZDRAVLJE: Dosta dobro, nema većih problema.

Jarac

POSAO: Možete okarakterisati ovaj mesec kao jedan od onih gde treba da se stabilizujete, ali kroz misli, organizaciju. Pomoć ćete imati prirodnim putem od strane Device, Ovna, Škorpije ili drugog Jarca. Ako želite da pokrećete nov posao, onda neka bude pred kraj meseca ili čekajte naredni, morate biti spremni za nove zadatke jer od vas se očekuje da uvek budete najbolji i najjači gde god da se nađete. Oni koji čekaju unapređenje ili zaposlenje – bilo bi dobro da se aktiviraju posle 20. u mesecu.

LJUBAV: Jarčevi u braku nemaju nekih problema, dok oni koji su u vezi imaju potrebu da im se nešto još dešava, kao na primer da budu u nekoj tajnoj vezi ili da imaju tajnog udvarača. Muški Jarčevi imaju tajni susret sa Vagom ili sa Vodolijom. Oni koji su slobodni nikako da se pokrenu i izađu iz svoje zatvorenosti i ograničenosti. Jedna osoba iz zemljanog znaka želi vas i potajno sprema plan da vas prijatno iznenadi. Posebno je početak meseca naglašen za susret.

ZDRAVLJE: Ako previše radite, loše se osećate, više odmora.

Vodolija

POSAO: Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost, treba će vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca –  ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem, Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

LJUBAV:  Napravićete sigurno selekciju jer će tu biti više ponuda. Ne treba da tugujete za bivšom ljubavlju, jer od povratka nema ništa, pa da se i hipotetički desi opet aspekti kazuju, nije to za vas. Gledajte napred kao i svaka Vodolija u budućnost. Loš period za one koji su u braku. Bolja komunikacija sa partnerom i pravljenje novog plana mogu pomoći da prevaziđete pomračenje u polju braka. Oni koji su u vezi imaju period kada će sve svoje slobodno vreme provesti sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Srce vam je ipak slaba tačka, jednstavno pripazite.

Ribe

POSAO: Imate sve uslove da se dobro zaposlite ako ste još uvek bez posla ili da se odlučite na kakav dodatni posao ukoliko ste već u radnom odnosu. Saradnja sa Škorpijom mogla bi biti od velike važnosti posebno za novac. Ovan vam uliva snagu i energiju. Kreativan rad tražite sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Ukoliko menjate nekog kolegu, povedite računa o papirologiji i predmetima koje primate, da sve bude jednako kada se vrati sa odmora, a primopredaja izbalansirana.

LJUBAV: Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim seksualnim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da povećaju ljubav i prodube osećenja jedan prema drugome.

ZDRAVLJE: Verovatno više vremena provodite na odmoru.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike