U trendu

Veliki nedeljni horoskop (18. do 24. juna 2018. godine)

OVAN

Ne očekuje vas dobra poslovna situacija, dosta komplikacija je pred vama. Na polju ljubavi vas čekaju važne odluke sa voljenom osobom, nema više polovičnih rešenja. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas malo veći pad imuniteta. Podložni ste raznim tegobama i teškim stanjima. Obavezno se u ovom periodu obratite svom lekaru radi pregleda.

BIK

Nemojte da očekujete da ćete bilo šta po pitanju posla sada dobiti na sreću. Kada se radi o ljubavi, možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa dosta starijom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Nema pokazatelja za veće probleme. Povremeno može da vas prati blaga malaksalost ili nizak pritisak. Odmarajte više.

Foto: Adamkontor/Pixabay.com

BLIZANCI

Privatni posao nailazi na veće probleme. Nemate dovoljno podrške koja vam je potrebna. Na polju ljubavi vas očekuju veće dileme i zahlađenje od partnera. Kada je u pitanju zdravlje želudac vam je prikazan kao slaba tačka, kao i svi organi za varenje. Pazite na ishranu. Takođe, podložni ste stresu pa su moguće i tegobe na nervnoj bazi.

RAK

Na putovanju možete da imate neke manje probleme ili gubitak važnih dokumenata. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prekid emotivne veze i stavljanje tačke na sve. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa grlom i sinusima, prolazna prehlada ili kijavica. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, kao i alkohol. Ako ste skloni alergijama pazite.

LAV

Imate veće troškove nego što ste očekivali i to vas prilično brine. Na polju ljubavi nemate veće promene, sav fokus vam je usmeren na polje posla i zarade. Kada je u u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog nedostatka nekih vitamina i minerala u organizmu. Skloni ste naglim gubicima kilograma. Povedite računa o ishrani i posetite lekara.

DEVICA

Moguće je da ništa neće ići onako kako ste zamislili i planirali. Najbolje je da ne gajite prevelika očekivanja na poslu. Na polju ljubavi sledi problem sa osobom iz prošlosti. Kada se radi o zdravlju ova nedelja vam je jako teška. Mogući su problemi sa glavoboljom, umor, bezvoljnost i slične tegobe. Potrudite se da mirujete i da se čuvate.

VAGA

Postoje neke kočnice i ograničenja zbog kojih ne možete do kraja da realizujete svoje poslovne planove. Kada je u pitanju ljubav imaćete zanimljiv flert sa zauzetom osobom. Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za cirkulaciju, vene, krvotok kao i za štitnu žlezdu. Moguć je hroničan osećaj umora ali i problemi sa insomnijom.

Foto: Pixabay.com/zhivko

ŠKORPIJA

Pred vama je faza u kojoj ćete sasvim sami morati da obavljate sve obaveze. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa osobom sa kojom imate neki nedefinisan odnos. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za noge, zglobove, kolena i kosti. Takođe, bilo bi dobro da povećate unos magnezijuma zbog mišića.

STRELAC

Poslovna situacija se postepeno popravlja, postoje naznake za napredovanje. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilično jednolično stanje i osećaj dosade. Na polju zdravlja se vide problemi sa kičmom i leđima. Masaža će vam prijati ali i povremena umerena fizička aktivnost. Potrudite se da pazite na svoja leđa i ne podižite težak teret.

JARAC

Postoje neke pravne kočnice ili ne dolazite lako do formalnih rešenja koja su vam potrebna. Na polju ljubavi nemate previše inicijative, uživate u samoći koju cenite više no išta. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manji problemi sa jetrom, trebali biste da ograničite unos alkohola i gaziranih sokova. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

Foto: silviarita/pixabay.com

VODOLIJA

Zabrinuti ste za svoje finansije i čini vam se kao da nema izlaza ali ne treba da razmišljate na taj način. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas problemi sa ljubomornim partnerom. Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi sa probavom srednom nedelje ali ne bi trebalo da bude drastičnih promena. Generalno stanje držite pod kontrolom.

RIBE

Možete da očekujete prekid poslovnog partnerstva koje ste smatrali značajnim. Na polju ljubavi nemate mnogo sreće u zavođenju tokom ove nedelje i ostajete sami. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za uši, sluh, moguće su upale uva ili česte glavobolje. Kao i problemi sa vidom. Budite na oprezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar