Veliki nedeljni horoskop (od 10. do 17. decembra 2018)

Ovan

Možete da očekujete odličan period za posao i za rešavanje problema sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period u kojem ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete bilo kakve veće probleme. Možete da se nadate generalno dobroj situaciji na ovom polju. Energični ste i zdravi.

Bik

Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite željene promene na planu posla. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do ozvaničenja veze sa partnerom do kog vam je iskreno stalo. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nedostatkom kalcijuma, sa lošim kvalitetom kostiju, ali i sa nervnim sistemom koji bi sada mogao takođe da vam bude osetljiva tačka.

Blizanci

Imaćete dosta sreće na poslovnom planu, a ako planirate putovanje, bićete više nego zadovoljni! Na ljubavnom planu ste otvoreni, lako sklapate nova poznanstva i flertujete. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete probleme. Vlada odličan period za fizičku aktivnost kao i za bavljenje sportom i rekreacijom. Posvetite se sebi!

Foto: BrunosModa/pixabay.com

Rak

Iako ste zabrinuti za finansije, rešenje će vam doći i do kraja nedelje ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, imate probleme zbog nepoverenja i ljubomore. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nervnim sistemom, ali i sa zglobovima, kao i sa urogenitalnim traktom i debelim crevom.

Lav

Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da ostvarite novo važno poslovno partnerstvo. Emotivnom situacijom ste sasvim zadovoljni i jako se dobro osećate pored partnera. Na polju zdravlja vas očekuje povoljna situacija, ali možete imati manje probleme vezane za alergijski reakcije, kao i za promenljive hormone. Pazite se ako imate tegobe sa bubrezima.

Devica

Mnogo poslovnih obaveza motiviše vas da budete organizovaniji i aktivniji na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da je veza sa partnerom postala dosadna i hladite se. Na polju zdravlja vas očekuje promenljivo stanje, imaćete probleme zbog imuniteta, krvne slike, kao i probleme sa organima za varenje. Posavetujte se oko svega sa lekarom.

Foto: Roger AhlbrandCC BY 2.0

Vaga

Možete da očekujete da će vam ova nedelja proći bez prevelikog broja obaveza. Na polju ljubavi vas očekuju jako lepa dešavanja i spajanje sa osobom koja će vas oduševiti. Kada je u pitanju zdravlje, generalno ne bi trebalo da očekujete bilo kakve veće tegobe. Jedino može biti nepovoljan period za srčane bolesnike i one koje prati visok pritisak.

Škorpija

Uspećete da rešite neke važne poslovne dileme, a ako se bavite privatnim biznisom, bićete uspešni tokom ove nedelje. Na polju ljubavi vas ne očekuju sada veće promene. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete većim delom nedelje biti osetljivi i podložni raznim tegobama. Pazite na ishranu jer vam je najslabija tačka sada probava i metabolizam.

Strelac

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu postići jako važan dogovor oko posla. Na polju ljubavi vas očekuje poznanstvo sa osobom koja će vas šarmirati. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa sinusima i disajnim putevima. Podložni ste virusnim, bakterijskim infekcijama, kao i prehladama i gripu…

Foto: Steve WilleyCC BY 2.0

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete imati veoma važne promene na polju finansija. Zarada će vam se značajno popraviti. Kada je u pitanju ljubav, situacija sa voljenom osobom nije promenljiva. Na polju zdravlja bi takođe trebalo da imate solidno i stabilno stanje. Povedite računa jedino ako ste imali neke probleme sa štitnom žlezdom, da vam se ne vrate.

Vodolija

Nepovoljna je nedelja za vaše polje posla pa sada nemojte da očekujete previše. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete biti razdražljivi i nervozni, a i da će vas partner razočarati. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilna situacija, mogući su problemi sa glavoboljama. Povedite računa i o očima, sinusima, ali i o vrtoglavici.

Foto: Pixabay.com/adamkontor

Ribe

Očekuje vas period u kojem nećete imati velike poslovne promene, ali se može pojaviti neki neprijatelj iz senke. Na polju ljubavi vlada stanje neizvesnosti, čekate na partnerovu reakciju. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati hronične probleme sa nogama, stopalima, cirkulacijom, srcem, krvotokom i štitnom žlezdom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike