Veliki nedeljni horoskop (od 15. do 21. oktobra 2018)

Ovan

Sa poslovnim saradnicima imaćete nestabilnost i tenziju tokom ove nedelje. Na polju ljubavi očekuje vas povratak osobe iz prošlosti sa kojom ste imali tajnu vezu. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas tegobe koje su vezane za nervni sistem, nedostatak magnezijuma, grčeve u mišićima, kao i stres i povišen pritisak.

Bik

Promene koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju nisu baš sjajne za vas. Moguće je da ćete i sa emotivnim partnerom imati nestabilnost tokom nedelje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas tegobe vezane za kičmu kao i problemi sa kostima, zglobovima, reumom, išijasom, zubima. Moguć je nedostatak kalcijuma i problemi sa osteoporozom.

Foto: pen_ash/Pixabay.com

Blizanci

Očekujete pokretanje poslovnog projekta koji je na neki način povezan sa inostranstvom. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom sa posla. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa povišenim holesterolom, jetrom, žuči, pankreasom. Izbegavajte alkohol, sve toksine kao i poroke, cigarete, trudite se da živite zdravo.

Rak

Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije preko nasledstva, odštete i tome sl. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom imate nestabilan odnos i muči vas ljubomora. Na polju zdravlja su mogući problemi sa nestabilnim hormonima, štitnom i limfnom žlezdom kao i tegobe vezane za urogenitalni trakt i reproduktivne organe pogotovo.

Lav

Tokom ove nedelje mogli biste da prekinete neko poslovno partnerstvo iz prethodnog perioda. Na polju ljubavi očekuje vas početak veze s osobom koju poznajete od ranije. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa bubrezima, ali i svim parnim organima – očima, ušima, plućima itd. Preporuka je da odete na redovnu lekarsku kontrolu ove nedelje.

Devica

Niste sigurni koji poslovni potez treba da napravite, ali znate da nešto brzo treba da se menja. Kada je u pitanju ljubav, nemate previše volje da se posvetite partneru. Na polju zdravlja očekuje vas veći pad imuniteta, problemi sa krvnom slikom, nervnim sistemom. Moguće tegobe sa varenjem, probavom, ali i prehlade, virusi, upalni procesi…

Vaga

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima tokom ove nedelje, pa vas obaveze i posao ne opterećuju. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva situacija sa bivšom ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme vezane za srčani sistem, krvni pritisak, krvne sudove. Bilo bi dobro da redovno pratite stanje i da idete kod lekara.

Škorpija

Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za vaše polje privatnog posla. Na emotivnom planu vam se vraća osoba iz prošlosti sa kojom niste do kraja raščistili priču. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje tegobe sa osetljivim želucem, kiselinom, lošim varenjem, probavom, pa i sa stomakom. Obratite više pažnje na ishranu.

Strelac

Nije povoljan trenutak za donošenje brzopletih odluka na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Na polju zdravlja slede infekcije disajnih puteva, grip, prehlade, virusi, problemi sa kašljanjem i sve tome slično. Potrudite se da ojačate imunitet i obavezno posetite lekara.

Jarac

Polje finansija vam je jako nestabilno, a to vam unosi osećaj nervoze. Na polju ljubavi očekuje vas nezadovoljstvo voljenom osobom, ali i flert sa nekim od prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa zubima, desnima i bilo bi dobro da se javite vašem stomatologu radi pregleda. Povedite računa i o problemima sa grlom.

Vodolija

Pred vama je faza tokom koje možete da očekujete nestabilno stanje na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, imate naviku da impulsivno reagujete i odnos sa voljenom osobom nije dobar. Zdravlje vam je takođe nepovoljno prikazano, mogući su mnogi problemi i zbog stresa, nervoze, ali i zbog osetljivosti. Najslabija tačka vam je glava. Posetite lekara.

Foto: himanshugunarathna/pixabay.com

Ribe

Moguće je da ne možete da ostvarite sve svoje planove vezane za posao tokom ove nedelje. Možete da očekujete period promena na polju ljubavi i neku novu vezu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa cirkulacijom, ali vas generalno prati i pospasnost, nedostatak energije i problemi sa niskim pritiskom. Nije povoljan period za fizičku aktivnost.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike