Veliki NEDELJNI horoskop (od 15. do 22. aprila 2019. godine)

Ovan

Možete da očekujete manju svađu ili raspravu sa nekim od kolega, komunikacija u radnom kolektivu nije sjajna. Ljubavna situacija je neizvesna, udvarate se jednoj osobi. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima na polju zdravlja. Jedino su mogući problemi vezani za nervni sistem, pa povećajte unos magnezijuma. Pazite i na nizak pritisak.

Foto: Ana Francisconi/pexels.com

Bik

Ukoliko ste imali u planu prekid radnog odnosa, sada biste to mogli da sprovedete u delo… Kada je u pitanju ljubav, imate velika očekivanja od trenutnog partnera. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za kičmu, bolove u leđima, ukočenost. Potrebna vam je neka fizička aktivnost, vežbe za taj deo tela. Posavetujte se sa nekim iskusnim fizijatrom.

Blizanci

Nastavlja se težak period vezan za posao, morate da budete maksimalno aktivni na ovom polju da biste postigli bilo kakve rezultate. Kada je u pitanju ljubav, moguće su promene. Na polju zdravlja možete da očekujete probleme sa glavoboljom, migrenom, koja je inače vaš hroničan problem. Pored toga, povedite računa o svojim očima koje su veoma osetljive.

Foto: Johan NevenCC BY 2.0

Rak

Postoji mnogo poslovnih obaveza koje čekaju na vas. Na polju ljubavi vas očekuje veoma buran period, pogotovo ako imate neki vid tajne veze. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme vezane za cirkulaciju, krvotok i kardiovaskularni sistem. Bilo bi dobro da u period koji dolazi posetite lekara radi redovne kontrole i da uradite analize.

Lav

Zabrinuti ste za svoje finansije jer se situacija drastično menja iz časa u čas. Na polju ljubavi očekujte probleme sa ljubomorom i nepoverenjem prema voljenoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate neke značajne tegobe osim onih izazvanih stresom. Ovo je za vas teška faza, pa vam mnoge bolesti mogu doći psihosomatski.

Foto: 1866946/pixabay.com

Devica

Moguć je iznenadni odlazak u inostranstvo i pokretanje na tom polju. Što se tiče ljubavi, možete da se nadate nekom poznanstvu u veoma neobičnim okolnostima. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi vezani za jetru, žuč, povišen holesterol. Takođe, osetljive su vam noge, pa povedite računa da ne dođe do manjih povreda u tom predelu.

Vaga

Skloni ste brzopletim reakcijama i nekim rizicima na poslovno-finansijskom planu. Na polju ljubavi ste pravi maher, veoma lako osvajate osobu koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, stanje nije idealno, ali nemate ni neke preterano velike probleme. Osetljiv vam je donji deo leđa kao i bubrezi. Pored toga, mogući su manji problemi sa pritiskom.

Škorpija

Uznemireni ste i imate utisak da je stabilnost vašeg privatnog posla na neki način poljuljana. Ljubavna situacija je veoma promenljiva, mada stanje sa partnerom ide nabolje. Povedite računa o mogućim problema sa organima za varenje, probava vam je veoma osetljiva. Pored toga, možete biti i skloni upalama u predelu mokraćnih puteva i bešike.

Foto: ASimagined/Pixabay.com

Strelac

Lako se upuštate u konflikte sa poslovnim partnerom, vas dvoje ste dva sveta. Na polju ljubavi nije preterano dobro stanje, moguć je i razvod braka. Što se tiče zdravlja, vodite računa o hroničnim problemima kojima ste i inače podložni, a pre svega kada su u pitanju hormoni. Ovo je period u kom možete biti posebno osetljivi na razne promene.

Jarac

Zbrka koja se dešava na vašem poslovnom planu unosi vam osećaj nervoze. Kada je u pitanju ljubav, ne bi trebalo da imate neke veće promene. Na polju zdravlja možete da očekujete nestabilnu situaciju. Organizam vam je oslabljen u ovoj fazi, moguć je pad imuniteta ili problem sa krvnom slikom. Povećajte unos vitamina i kvalitetnije se hranite.

Foto: kudybadorota/pixabay.com

Vodolija

Možete da se nadate poboljšanju finansijske situacije, nakon mukotrpne borbe. Na polju ljubavi priželjkujete promene, ali kao da niste dovoljno spremni da pokrenete inicijativu. Kada je u pitanju zdravlje, postoje naglašeni problemi vezani za štitnu žlezdu ili osetljiv predeo vrata. Pored toga, grlo takođe može biti podložno infekcijama i oboljenjima.

Ribe

Iako ste jedno vreme bili neodlučni, sada ćete da presečete i da donesete važne poslovne odluke. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljiv flert sa mlađom osobom od vas. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa osetljivim zglobovima, šakama, prstima. Podložni ste artritisu i reumi. Pored toga, potrudite se da izbegavate cigarete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.