Veliki nedeljni horoskop (od 18. do 25. marta 2019)

Ovan

Očekuje vas povoljan period da napravite neku poslovnu promenu koju ste želeli i pre da pokrenete. Na polju ljubavi nećete imati veće promene tokom ove nedelje. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas nestabilno stanje, pad imuniteta i generalno okolnosti koje bi mogle da dovedu do novih problema sa bakterijama i virusima.

Bik

Ne bi trebalo da imate preterano velike probleme niti velike obaveze na poslu u ovoj fazi. Kada je u pitanju polje emocija, imaćete zanimljive i lepe trenutke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje. Trebalo bi da se osećate dobro i da za sve imate sasvim dovoljno energije. Spremni ste za pokret i akciju!

Blizanci

Period u kojem ćete imati manje nesigurnosti i pad samopouzdanja na poslu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju emocija. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da imate manje probleme sa probavom i organima za varenje, čuvajte se stomačnog virusa. Takođe, pazite i na osetljivu bešiku.

Foto: Luci CorreiaCC BY 2.0

Rak

Bićete konkretni i precizni u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom iz bliskog okruženja. Ovo je povoljna faza da menjate loše navike na polju zdravlja, da se više posvetite sebi i da se bolje organizujete kako biste neke stvari mogli da dovedete u red. Dolazi vam poboljšanje zdravlja.

Lav

Moguće je da ćete biti malo zabrinuti za finansije, iako će na kraju sve na tom polju da krene pozitivnim tokom. Pred vama je period u kojem ćete imati novu ljubav. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa grlom, upalama, problemi sa krajnicima, virusima, ali i moguće tegobe vezane za štitnu žlezdu i vratni predeo.

Devica

Nije dobra faza za vaš posao, pogotovo nemojte da donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Na polju ljubavi možete da budete skloni nekim zabludama i tome da stvari ne vidite na pravi način. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće koje su vezane za glavobolju, krvni pritisak i probleme sa očima.

Vaga

Izbegavajte donošenje važnih poslovnih odluka sada kada ništa nije na vašoj strani. Na polju ljubavi vas očekuje neka neizvesna situacija, ne možete da definišete na čemu stojite sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi na nervnoj bazi, tegobe zbog stresa, nesanica, kao i psihosomatski problemi.

Foto: oatsy40CC BY 2.0

Škorpija

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da popravite odnose sa kolegama. Kada je u pitanju polje ljubavi možete da se nadate novom poznanstvu i prilici za flert. Na polju zdravlja vas očekuje mirno i stabilno stanje. Dobro ste raspoloženi i pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme.

Strelac

Povedite računa o tome da li planirate promenu posla, pa ako je odgovor ne – potrudite se da zadržite radno mesto. Kada je u pitanju ljubav, imate poverenje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da vam donese probleme sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost, kao i problemima sa kostima.

Jarac

Potrudite se da ne rizikujete na poslovnom planu. Ako planirate inostranstvo, ostvariće vam se želja. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za neku neobaveznu vezu. Na polju zdravlja bi generalno trebalo da bude sve u redu. Potrudite se da izbegavate alkohol, opijate ili bilo kakve štetne supstance.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju zarade, imaćete sreće sa novcem. Pred vama je period u kojem ćete na polju ljubavi imati probleme sa ljubomorom i nepoverenjem. Kada je u pitanju polje zdravlja, mogli biste da imate manje tegobe vezane za krvotok, cirkulaciju, kao i za debelo crevo.

Foto: Eva-Maria VogtelCC BY 2.0

Ribe

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neki novi poslovni dogovor. Na polju ljubavi vas sočekuju promene vezane za odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje tegobe, prati vas umor i generalna osetljivost organizma. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da više spavate.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike