U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 24. 2. do 1. 3. 2020)

Ovan

Nije vam povoljna naredna nedelja. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta poteškoća na poslu. Ljubavno polje vam je prikazano kroz razočaranje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vam se vraćaju hronični problemi sa glavoboljom, ali i sa očima. Povišen krvni pritisak takođe može da vas muči.

Bik

Izbegavajte rizične situacije na polju posla u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dvoumljenje ili sumnje od strane partnera. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni nesanicama i problemima sa nervozom. Moguć je čest osećaj malaksalosti.

Blizanci

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam doneti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

Rak

Na polju posla očekuje vas nervoza kao i neke promene koje vam dolaze naglo. Kada je u pitanju ljubav, imate potrebu da konkretno i direktno razrešite svađe sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme sa kičmom, ali i probleme sa manjim povredama ili bolnim stanjima.

Lav

Povoljna nedelja je pred vama. U narednom periodu možete da očekujete pozitivno pokretanje novih poslovnih prilika. Na polju ljubavi očekuje vas period u kojem ćete imati svu slobodu i šanse da budete zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, osećate se sve bolje što se duže i više bavite sportom.

Devica

Finansije su vam sada jako bitna stavka i radite ono što je do vas  kako uspeli da popravite stanje na tom polju. U ljubavi vas očekuje faza praznog hoda, bez važnih dešavanja i promena. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme vezane za urogenitalni trakt. Idite kod lekara redovno.

Vaga

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete morati da budete jako vredni da biste ostvarili svoje poslovne planove. Na polju ljubavi vas očekuje promenljivo i nestabilno stanje sa partnerom. Na polju zdravlja ćete biti skloni problemima sa bubrezima. Očekuje vas faza kojoj ćete morati redovnije kod lekara.

Škorpija

Na polju posla vas očekuje povoljna faza u kojoj ćete imati dosta novih ponuda. Za ljubav vam nije preterano povoljan period, neke promene u odnosu sa voljenom osobom vas očekuju. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati probleme koji su vezani za vaš imuni sistem.

Strelac

Povoljna je nedelja pred vama. Uspešno ćete realizovati poslovne planove. Na polju emocija nalazite sreću i zadovoljstvo kojem težite i osećate se generalno dobro. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama sa srčanim sistemom pa o tome povedite računa.

Jarac

Dobar je period ako planirate da sprovodite promene na poslovnom polju. Porodični posao bi mogao da vam ide od ruke. Na polju ljubavi vas očekuju svađe sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija vam sada nije nimalo dobra. Stomak bi mogao da vas muči. Na vreme posetite lekara.

Vodolija

Spremni ste za poslovno putovanje ili za mogućnost da iskoristite neke nove prilike na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni ljubomori. Na polju zdravlja su vam naglašeni problemi koji su vezani za grlo, sinuse, prehladu. Povećajte unos vitamina.

Ribe

Finansije su krenule uzlaznom putanjom kod vas. Možete da očekujete dobre promene na poslu. Kada je u pitanju polje emocija, očekuje vas nestabilna faza i rizik od prekida veze. Na polju zdravlja vi ćete biti skloni problemima sa zubima. Na vreme posetite stomatologa kako biste rešili probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.