Veliki NEDELJNI horoskop (od 25. marta do 1. aprila 2019)

Ovan

Imaćete sreće na poslu tokom ove nedelje. Moguća je saradnja sa inostranstvom ili unapređenje. Ljubavna situacija vam je dobra i zadovoljni ste okolnostima koje imate pred sobom. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate veće probleme. Moguće su manje tegobe vezane za kičmu i leđa, pa bi vam masaža svakako prijala.

Bik

Možete da očekujete da ćete imati poboljšanje finansija u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete ući u vezu na daljinu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme sa urogenitalnim traktom. Moguće je da ćete biti podložni upalama i infekcijama na ovom polju.

Bliizanci

Sklapanje novog poslovnog partnerstva može da vam donese bolju zaradu. Očekuje vas period u kojem ćete morati da se posvetite voljenoj osobi malo više. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje. Izbegavajte alkohol i poroke i potrudite se da malo više vodite računa o stvaranju zdravijih navika kako bi vam stanje bilo stabilno.

Foto: StarFlames/pixabay.com

Rak

Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivna razrešenja na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas početak ozbiljne i stabilne veze. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za bubrege, pogotovo ako ste do sada na tom planu već imali neke tegobe. Potrudite se da bolje i više brinete o sebi i svom zdravlju.

Lav

Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite neke važne poslove tokom ovog perioda. Kada je u ljubav u pitanju, očekuje vas faza u kojoj neće biti većih promena. Na polju zdravlja bi lako moglo da dodje do manjih problema zbog pada imuniteta ili nešto lošije krvne slike. Potrudite se da povedete računa o unosu vitamina i minerala.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta slobodnog vremena, malo ćete se odmoriti od posla. Na polju ljubavi vas očekuju nova dešavanja koja vode do značajne veze. Kada je u pitanju polje zdravlja, pred vama je faza u kojoj možete da imate manje probleme sa stomakom, ali ako povedete računa o ishrani možete to da rešite.

Vaga

Pokretanje privatnog posla može da bude u zastoju ili ćete na to čekati malo duže nego do sada. Na polju ljubavi vas očekuje zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi sa bešikom, sklonost prehladama, pa povedite računa o tome. Takođe, pazite i na grudni koš.

Foto: AdinaVoicu/pixabay.com

Škorpija

Moguće je da ćete imati i poboljšanje finansija i neko kraće putovanje u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo sa starijom osobom. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme vezane za grlo, disajne puteve, postoji sklonost ka prehladi, infekcijama disajnih puteva itd.

Strelac

Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do stabilnosti na polju zarade. Na polju emocija su pred vama neke važne odluke za koje možda niste dovoljno spremni. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi jako dobar period za dijetu koja bi mogla da vam bude od velike pomoći da stabilizujete stanje na ovom polju. Posvetite se sebi.

Jarac

Nije vam povoljna faza za posao pa biste mogli da imate neke komplikacije u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, želite da se oslobodite nekih kočnica koje imate od ranije. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje glavobolje, a mogući su i problemi sa vidom. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

Vodolija

Neće vam biti lako da donesete važne poslovne odluke, dvoumljenje može da vas prati. Na polju ljubavi vas očekuju neke tajne koje partner od vas skriva. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa nervozom, nesanicom,, ali i problemi sa srcem. Nemojte da odlažete redovan lekarski pregled i odlazak kardiologu.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Ribe

Pred vama je povoljna faza za ostvarenje prijateljskih odnosa sa kolegama kojima ste okruženi. Na polju ljubavi očekuje vas relativno mirno stanje u narednom periodu. Kada je u pitanju polje zdravlja, ne bi trebalo da budete previše zabrinuti. Osećate se dobro i imate dovoljno snage da izađete na kraj sa svim problemima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike