Veliki nedeljni horoskop (od 3. do 10. septembra 2018)

Ovan

Očekuje vas procvat privatnog posla. Bićete veoma zadovoljni finansijskim rezultatima koje dobijate. Na polju ljubavi očekuje vas stabilna atmosfera, potrebe su vam ispunjene. Kada je u pitanju polje zdravlja, takođe možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima. Jedino povedite računa o svojoj ishrani jer vam je metabolizam usporen.

Bik

Spremni ste da se posvetite poslu i nalazite nova rešenja koja veoma pozitivno utiču  na vaše okruženje. Na ljubavnom planu očekuje vas novo poznanstvo koje vodi do veze. Po pitanju zdravlja očekuju vas manji problemi sa disajnim putevima, ali generalno nema naznaka većih poteškoća. Prolazna prehlada u prvoj polovini sedmice je naglašena.

Foto: Pexels/pixabay.com

Blizanci

Pred vama je faza tokom koje će se finansijsko polje veoma značajno stabilizovati. Kada je u pitanju ljubav, imate poverenje i sigurnost u svog partnera. Na polju zdravlja možete da očekujete fazu tokom koje ćete biti skloni gojenju više nego inače. Pogotovo izbegavajte unos testa, šećera i masne hrane. Sada vam se lako naslage lepe.

Rak

Niste koncetrisani na polje posla u dovoljnoj meri, pa možete praviti greške i propuste. Skloni ste svađama sa voljenom osobom, kao i osetljivom i razdražljivom ponašanju. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa glavoboljom, umorom, nestabilnim emocijama, skloni ste melanholiji i depresiji. Potrebna vam je podrška i prisustvo bliske osobe.

Lav

Očekuje vas faza tokom koje možete da imate prilično opušten tempo na poslu, bez previše obaveza. Na polju ljubavi dolazite do zanimljivog, tajnog poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manja ograničenja, malaksalost, probleme sa cirkulacijom, venama i nogama… Povedite računa i posetite lekara radi redovne kontrole.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Devica

Možete da se nadate da će poslovna situacija biti stabilna, a odnosi sa kolegama generalno dobri. Kada je u pitanju ljubav, novo poznanstvo sledi sa vodenim znakom (Rak, Ribe ili Škorpija). Na polju zdravlja očekuje vas sasvim dobro i stabilno stanje, pa možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Ne bi trebalo da imate bilo kakve brige.

Vaga

Poslovne promene vam slede, a u svemu tome biste mogli da izvučete neku korist za sebe. Na polju ljubavi očekuje vas prilika da se odlučite – ozbiljna veza ili prekid. Kada je u pitanju zdravlje, lako možete da dođete do poboljšanja situacije. Jedino o čemu treba jako da vodite računa jeste kičma i leđa koji su prikazani kao osetljivi.

Škorpija

Putovanje u inostranstvo koje vas očekuje može da vam donese mnoge dobrobiti na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, fleksibilni ste u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja očekuje vas faza tokom koje možete biti skloni većem unosu alkohola, pa je to nešto o čemu treba da povedete računa. Samokontrola na prvom mestu.

Strelac

Možete da se nadate pozitivnim finansijskim rešenjima i nekom faktoru sreće oko dobitka. Na polju ljubavi imate neke strahove i sumnje koje se vezuju za voljenu osobu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas moguće poteškoće sa upalnim procesima u predelu urogenitalnog trakta, kao i komplikacije vezane za debelo crevo i pankreas.

Jarac

Pred vama je faza tokom koje ćete biti veoma usmereni na stvaranje pozitivnih poslovnih odnosa u radnom okruženju. Na polju ljubavi moguć je početak ozbiljne veze. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa bubrezima, pa je važno da povedete računa o unosu tečnosti. Pred vama je faza tokom koje zdravlje može biti osetljivije nego pre.

Foto: Z BreakironCC BY 2.0

Vodolija

Možete da očekujete da ćete imati pune ruke posla. Veoma ste angažovani u radnom okruženju. Kada je u pitanju ljubav, situacija sa voljenom osobom ide stabilnim tokom. Na polju zdravlja mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta. Očekuje vas period tokom kojeg ćete biti podložni brojnim tegobama i zato bi najbolje bilo da idete do lekara.

Ribe

Očekuju vas srećne okolnosti kada je u pitanju polje posla. Sve će ići onako kako vama odgovara. Na polju ljubavi očekuje vas novo, strastveno i zanimljivo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, pazite na moguće probleme sa očima, donjim delom leđa, ali i sa kolenima i zglobovima. Ukoliko imate srčane probleme, budite na oprezu u ovoj fazi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike