U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 6. do 13. maja 2019. godine)

Ovan

Moguće je da povodom budućih poslovnih poteza niste preterano sigurni u sebe. Na polju ljubavi vas očekuje prilika da razgovarate o zajedničkom životu sa voljenom osobom. Problemi sa stomakom vas opterećuju kada je u pitanju zdravlje. Moguće je usporeno varenje, loša probava, problemi sa crevima kao i sa želudačnom kiselinom.

Bik

Pred vama je period u kojem ćete intuitivno naći rešenje za neke probleme na poslu. Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da očekujete novo poznanstvo. Na polju zdravlja je moguća prolazna prehlada ili neke manje tegobe koje su vezane za disajne puteve poput kijavice, kašlja i sličnih problema. Povećajte unos vitamina.

Foto: bruce mars/pexels.com

Blizanci

Finansije bi mogle da vam budu bolje, ali promenu posla vrlo jako priželjkujete. Na polju ljubavi vam se čini da ne možete da nađete osobu koja vam odgovara. Kada je u pitanju polje zdravlja, pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme na nervnoj bazi, zbog stresa možete da budete skloni prejedanju i gojenju.

Rak

Očekuje vas faza u kojoj nećete donositi dobre odluke za posao. Izbegavajte rizike. Ljubavna situacija nije ispala onako kako ste hteli pa sledi manje razočarenje. Hronični problemi sa zdravljem mogli bi da vam se vrate, pogotovo za bešiku i grudni koš, ali postoji i osetljivost vezana za predeo glave i očiju.

Foto: kudybadorota/pixabay.com

Lav

Moguće je da ćete imati priliku da se malo odmorite od posla ili nećete imati mnogo obaveza. Kada je u pitanju ljubav, nije vam lako da jasno definišete šta želite. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nesanicom, neredovnim ritmom spavanja, umorom, takođe bi mogla da vas prati i malaksalost kao i promenljiv krvni pritisak.

Foto: bruce mars/pexels.com

Devica

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati jasno zacrtane ciljeve na poslu, koje ćete lako i sprovesti u delo. Na polju ljubavi možete da se nadate novom poznanstvu u nekom opuštenom okruženju. Kada je u pitanju zdravlje, nemate loše pokazatelje, stanje vam je generalno stabilno. Vi vodite računa o sebi i zdravlje vam je sasvim dobro.

Vaga

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati poslovne promene, moguće i prelazak na drugo radno mesto. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da odnos sa voljenom osobom jasno definišete. Očekuju vas tegobe vezane za ukočenost i probleme sa kičmom, pa je to nešto o čemu bi trebalo da povedete računa. Izbegavajte opterećivanje leđa i naprezanje.

Škorpija

Pred vama je faza u kojoj možete da unapredite svoje znanje ili svoje veštine, da se dodatno edukujete. Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete osobu koja vam prija za neobaveznu vezu. Na polju zdravlja vam je stanje solidno, imate dovoljno energije i osećate se sasvim dobro. Prija vam vežbanje, sport i bilo koja fizička aktivnost.

Foto: bruce mars/pexels.com

Strelac

Možete da očekujete nečiju podršku i pomoć oko posla, kao i nove finansijske prilive. Na polju ljubavi vas očekuje veza sa osobom koja će vremenom pokazati ljubomoru i posesivnost. Moguće je da ćete na polju zdravlja imati manje probleme sa varenjem, probavom i debelim crevom, kao i sa urogenitalnim traktom.

Jarac

Ako se dvoumite oko neke poslovne odluke, oslonite se na poslovnog partnera koji će vam dati pravi savet. Na polju ljubavi vas očekuju lepi trenuci i skladan odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, imate manje probleme, osetljivi ste, pa bi bilo dobro da se tokom ovog perioda javite lekaru radi kontrole i pregleda.

Foto: Jonathan KrizCC BY 2.0

Vodolija

Posao vas opterećuje, svaki dan sve više obaveza, pa je važno da budete spremni da uložite mnogo energije u ovo polje. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete monotono stanje. Na polju zdravlja se javljaju neki sitni problemi, hronične smetnje, vraćaju se bolesti iz prošlosti pa je važno da vodite više računa o sebi.

Foto: bruce mars/pexels.com

Ribe

Pred vama je period u kojem možete da očekujete pozitivna razrešenja za sve brige koje imate. Ljubavna situacija vam je odlična, zaljubljeni ste i srećni pored voljene osobe. Možete da očekujete da zdravlje bude solidno. Potrudite se da sa svoje strane vodite računa o navikama kao i o zdravom životu i balansu u ishrani.

Foto: MiguelRPerez/pixabay.com

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar