U trendu

Veliki nedeljni horoskop (od 9. do 15. jula 2018. godine)

OVAN

Očekuje vas veoma povoljan period u kojem ćete rešiti većinu poslovnih problema. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima koji vas vode i do novog ljubavnog poznanstva. Na polju zdravlja očekuju vas manji problemi sa sinusima, disajnim putevima, plućima itd. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Budite više na svežem vazduhu.

BIK

Povoljnija faza za vaše polje finansija, pa možete da očekujete neki dobitak. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje nema značajnih promena. Na polju zdravlja generalno možete da očekujete dobro stanje. Nema naglašenih novih problema. Povedite računa jedino o zubima koji sada mogu biti naglašeni kao jedna od osetljivih tačaka.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za vaše poslovno polje, ne izlažite se bilo kakvim rizicima. Na polju ljubavi očekuje vas promenljiva situacija u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su česte migrene, glavobolje, problemi sa vidom kao i sa promenljivim pritiskom. Čuvajte se i povreda i mogućih udaraca u glavu.

Foto: Pixabay.com/Pexels

RAK

Moguće je da nove informacije prihvatate nekako površno, što vas ograničava da posao odradite kako treba. Kada je u pitanju ljubav, moguć je neki tajni flert. Na polju zdravlja očekuju vas manji problemi sa cirkulacijom, osetljivim nogama, stopalama, oticanjem nogu i sa viškom vode u organizmu. Posavetujte se sa lekarom ako primetite simptome.

LAV

Bićete prilično rasterećeni sada jer vas poslovne obaveze neće čekati u velikom broju. Na polju ljubavi očekuju vas dva zanimljiva poznanstva tokom ove nedelje. Kada je u pitanju zdravlje, možete da imate manje tegobe koje su vezane za vaš nervni sistem, ali generalno ne bi trebalo da očekujete značajne promene. Povećajte unos magnezijuma.

DEVICA

Pred vama je faza u kojoj možete da imate značajne poslovne promene. Kada je u pitanju ljubav, partner može da vam zamera što ga na neki način zanemarujete. Na polju zdravlja očekuju vas manji problemi sa kičmom, leđima, kostima. Možete biti skloni osteoporozi, skoliozi i sličnim stanjima. Obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.

VAGA

Možete da očekujete veoma pozitivna rešenja vazena za vaše polje papirologije. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom možete imati veoma pozitivan odnos. Na polju zdravlja očekuje vas pozitivan period, ne bi trebalo da imate veće probleme. Generalno vam prija fizička aktivnost, imate mnogo energije u sebi i dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Promenljivo stanje na polju finansija zadaje vam manje brige. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da se javlja prva kriza u vezi koju imate. Na polju zdravlja su mogući vaši hronični problemi vezani za urogenitalni trakt. Bićete skloni upalama i infekcijama. Moguće je da će vam lekarski pregled biti neophodan iz nekog razloga u ovom periodu.

Foto: Pixabay/Anestiev

STRELAC

Očekuju vas promene nekih ugovora ili dogovora od ranije, ali bićete generalno zadovoljni. Na polju ljubavi očekuje vas pozitivno iznenađenje od partnera. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete tokom ove nedelje naći rešenje za neki problem od ranije. Pazite se hormonalnih promena i ginekoloških tegoba ako ste ženskog pola.

JARAC

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati mnogo poslovnih obaveza. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje dolazi spontano. Na polju zdravlja očekuju vas manje promene i problemi. Stanje vam oscilira. Imunitet bi mogao da bude oslabljen iz nekog razloga i neće vam biti lako da to držite pod kontrolom. Posetite lekara.

VODOLIJA

Idealan je period za odmor od posla, putovanje. Nećete ni sa čim biti opterećeni. Na polju ljubavi očekuje vas prilika za neku novu i veoma lepu, strastvenu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, grudni koš je naglašen kao osetljiv, takođe i donji deo leđa. Ako ste do sada imali srčane probleme, onda je sada vreme da odete na redovnu kontrolu.

RIBE

Pred vama su poslovne promene koje vas mogu okrenuti razmišljanju o privatnom biznisu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete pozitivo stanje i ispunjenost emocija. Na polju zdravlja očekuju vas manji problemi sa bešikom. Skloni ste i dehidrataciji. Za vas bi bilo veoma značajno kada biste povećali unos vode na svakodnevnom nivou.

1 komentar
  1. Francesco Sinibaldi

    Sitting on a white cloud. In the rain a light is the present to call the desire and a beautiful dreamland: I see in the darkness a luminous star… Francesco Sinibaldi

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike