U trendu

Bežite od njih: Ova tri znaka nisu za brak

Ako želite da se skrasite, treba da izbegavate ova tri znaka:

Ovan

Ovanovi se brzo zaljube, a brzo i odljube. Ako nestane strasti, oni vas ostavljaju i traže novu ljubav. Kada se zaljube, donose nagle odluke. Ovnovi vole avanture i uzbuđenja. Potrebne su im novine u vezama. Plaše se obaveza i vezivanja. Kako veza napreduje, oni će pokušati da pobegnu.

Strelac

Strelac ima problem sa vezivanjem za jednu osobu. On ceni slobodu više nego bilo šta. Grozi se rutine i monotonije. Postaje nemiran u monotonoj vezi. Velika je šansa da će vam biti neveran. Na vama je odluka hoćete li mu to praštati ili ne.

Vodolija

Ovo je jedan vrlo nemiran znak. Teško mu je da bude u dužoj vezi, jer voli da njegov život bude stalno ispunjen dešavanjima. Možda ga impresionirate, ali vrlo je verovatno da će brzo izgubiti interesovanje za vas. Brzo se hlade.

Ukoliko ni vi niste za ozbiljnu vezu i brak, birajte ova tri znaka. Međutim, ukoliko želite nekoga ko će vam biti veran i posvećen, ova tri znaka nisu dobra opcija za vas.

1 komentar
  1. Anonimni

    Boze jednom Strelac sve super sad „neveran“ i nije za brak .Pise ovo covek koji je proveo 52 godine u braku .Ajde pisite nesto pametno o Strelcu jer i jeste i sarmantan i edukovan ,zanimljiv u svakom drustvu dobrodosao .ma ko vas sisa pisite sta ocete !!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike