U trendu

Evo koji horoskopski znak se najbolje ljubi, a koji ne zna ništa o tome

U životu postoji mnogo vrsta poljubaca, a kada su u pitanju oni strastveni, odnosno „partnerski“ svaki horoskopski znak pristupa tome na drugi način.

Evo i kako:

Ovan

Kao i za sve ostalo kada je Ovan u pitanju, tako je i sa poljupcima. Brzi su, strastveni i kada poljube, partneru nije svejedno.

Bik

Bikovi imaju nove ideje i fokusirani su na ono što rade. Oni će tokom poljupca udisati vaš miris, dodirivati vašu kosu, učiniće da se osetite posebno.

Blizanci

Njima gode sitni, brzi poljupci a kada vi njih budete želeli da poljubite, nećete moći da ih tek tako uhvatite. Ipak, i oni jedva čekaju poljupce.

Rak

Rakovi su brižni i paze na porodicu, prijatelje i partnere. Oni žele da vas ljube bez prestanka.

Foto: Pixabay.com/Andi_Graf

Lav

Drski su i impulsivni i neće imati problem da ljube i na ulici, u javnosti, jer vole da su u centru pažnje. Nakon ljubljenja, od njih ćete tražiti još jer znaju kako se to radi.

Devica

Oni obraćaju pažnju na detalje, kao i za sve ostalo u životu. Oni tokom poljupca žele dodir dva tela, a kada se sa njima spojite, nećete moći da ih „odgurate“ od sebe.

Vaga

Imaju odlične socijalne sposobnosti, tako da „vrebaju“ trenutak za poljubac kao nijedan drugi znak. Uz poljupce, kod Vaga idu i zavodljivi pogledi i intenzivni kontakti.

Škorpija

Najstrastveniji znak ljubi svuda i u svakoj prilici na poseban način. Nijedan deo tela ne vole da preskaču i prilaze vam sa najvećom pažnjom.

Strelac

Njima je najlepše ako je partneru lepo. Ukoliko misle da volite laskanja i komplimente, to će raditi više nego poljupce, mada se i sa njima „ne štede“.

Jarac

Odlični su partneri, verni su i umeju da čuvaju tajne. Gledaće da vas proučavaju, da uoče šta najviše volite i tu će vas ljubiti.

Vodolija

Ovaj nekonvencionalan znak trudiće se da vas poljubi uz prigodnu atmosferu, bilo da je to večera, film ili neki romantičan trenutak na ulici. Prvo kreću sa kratkim, nežnim poljupcima, a onda postaju strastveniji.

Ribe

Ribe su „do koske“ uz partnere. Vole da ljube, ponekad i previše, a katkad samo „grickaju“ partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar