U trendu

Fatalne žene horoskopa

Iako muškarci na ženi uglavnom prvo zapaze njene grudi, struk, noge, oči, ipak nisu imuni ni na šarm, govor tela, držanje, stav… Proverite da li i vi spadate u fatalne žene horoskopa!

Žena Ovan
Ova samouverena dama, sa direktnim nastupom, odmah će privući mušku pažnju zbog energične i dinamične prirode. Isto tako, svi će primetiti i njen atraktivan stil oblačenja, posebno lepe noge.

Žena Bik
Kada muškarci čuju vaš topao i prijatan glas, već su gotovo zaljubljeni, a nesvesni da polako upadaju u zamku šarmantne dame. Potpuno ćete ih opčiniti ako uz to imate i zanosan hod, izražen pogled i lepu kosu.

Žena Blizanci
Ostavljate utisak nezaštićene devojčice, tako da u predstavnicima jačeg pola budite zaštitnički nagon. Istovremeno, dopada im se vaša nepredvidivost, srdačnost, pričljivost, popularnost u društvu.

Žena Rak
Vaša senzualna, ali i samosvesna priroda kao magnet privlači muškarce. Osim toga, većina ne može da skine oči sa vaših glavnih aduta: lepe kose i bujnih grudi.

Žena Lav
Atraktivna, samouverena i dostojanstvena lavica uvek privlači znatiželjne poglede. Osim njene pojave, muškarci je obožavaju i zbog vesele prirode, vragolastog pogleda, izraženih gestikulacija i naravno upečatljivog lica na kojem posebno dolaze do izražaja kosa i usne.

Žena Devica
Vaš mladalački duh i otmena pojava, upadaju u oči predstavnicima jačeg pola, a zatim primete lepu kosu i stidljiv osmeh. Tokom razgovora potpuno su očarani inteligencijom, šarmom, ljubaznošću i smislom za humor.

Žena Vaga
Lepa i ljubazna, a ipak uzdržana, čak i hladna, to je ono što muškarce zaintrigira već na prvi pogled. A kasnije, kada vas bolje upoznaju, malo koji može da ostane imun na šarm i ostale čari.

Žena Škorpija
Lako zavodi jer ima nešto nedorečeno i tajanstveno, što deluje fatalno na suprotan pol, a da dama možda nije ni svesna toga. Takođe, privlači poglede i uzdahe zbog upečatljive pojave i izražajnih očiju.

Žena Strelac
Ova društvena dama je često u centru pažnje muškog sveta, koji pri tom ne može da ne primeti i njene glavne fizičke adute: lepe noge, veseo pogled i negovanu kosu.

Žena Jarac
Pažnju prvo privlači vaša dostojanstvena pojava, hladni ste, uzdržani, zagonetni, samouvereni. A tu je i lepo lice, kosa i vaš ispitivački pogled koji ne otkriva mnogo.

Žena Vodolija
Ima nečeg tako tajanstvenog u vama, a istovremeno želite da vas svi primete. Baš to se dopada muškarcima, kao i direktnost, komunikativnost, srdačnost i naravno vitke noge.

Žena Ribe
Osvaja iskonskom ženstvenošću, koja se ispoljava u ponašanju, ali i izgledu. Sneni pogled, raskošna kosa, lepe grudi i noge, naročito stopala, privlače pažnju gde god da se pojavite.

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike