U trendu

Horoskop: u čemu ste najzavodljiviji?

Svakom horoskopskom znaku odgovaraju određene boje, u kojima postaje zavodljiviji i provokativniji za suprotan pol.

Ovan
Jarkocrvena boja je sinonim za Ovnove, u svim mogućim nijansama i kombinacijama. To može biti karmincrvena, cvetni print ili detalj u crno-beloj kombinaciji. Poseban detalj za ovu sezonu su i torbice u boji zlata, pošto je Ovnovima važno da budu primećeni i obožavani.

Bik
Pošto osobe rođene u znaku Bika imaju lep vrat, trebalo bi da nose maštovite ogrlice i istaknu dekolte, i da nose printove sa suptropskim motivima, mornarske haljine i sandale sa platformom.

Blizanci
Oni će doći do punog izražaja ukoliko nose optičke desene. To mogu biti krugovi, kvadratići i zvezde, a od boja to su žuta, crna ili plava.

Rak
Smaragdnozelena boja će učiniti da pripadnici ovog znaka zasijaju. S obzirom na to da je žena Rak uglavnom stidljiva, top bez bretela, istočnjački deseni i krupni printovi će postići potpuni efekat i dovesti do toga da bude zapažena u punom sjaju.

Lav
Akcenat treba staviti, pre svega, na raskošnu kosu, i po mogućnosti zaboraviti na šešire u bilo kojoj varijanti. Umesto šešira, kosu bi trebalo ukrasiti interesantnim šnalama i rajfovima, a mogu se napraviti i zanimljive lokne. Što se tiče odeće, treba obratiti pažnju na detalje, posebno na velike kaiševe koji ističu struk i na elegantne cipele s punom petom.

Devica
I ovom znaku je dopušteno da se poigrava bojama i desenima. Damama rođenim u ovom horoskopskom znaku preporučuju se modeli pastelnih tonova, ali i mornarske jakne sa širokim pojasevima, kao i visoke platforme na cipelama i sandalama.

Vaga
Pink je za njih pravi izbor u bilo kojoj sezoni. Ove godine tu boju mogu da dopune pikasovskim printovima, ali i jakim cvetnim desenima.

Škorpija
Pripadnice ovog znaka tradicionalno se najbolje osećaju u crnom. Ipak, ove sezone bi mogli da postanu popustljiviji i da obuku i nešto crveno. Odgovaraju im i modeli od tufnastih i prugastih materijala.

Strelac
Njima je još i najlakše, jer i inače vole da eksperimentišu u odevanju i izgledu svake godine.  Kremaste i bakarne boje šminke dodatno treba da istaknu atribute ovog znaka.

Jarac
Pripadnice ovog znaka najviše će doći do izražaja u odeći s printom palminog lišća. Ovakvi deseni njima stoje fantastično, ali i neutralna siva i srebrna boja.

Vodolija
Ovaj znak ima, možda, najveći izbor. Dobro im stoje gotovo svi deseni koji su u trendu, s akcentom na koncentričnim krugovima. Što se tiče boja, trebalo bi da favorizuju crno-bele kombinacije.

Ribe
Za ovaj znak kažu da je najženstveniji sam po sebi. Drago kamenje kao detalj i floralni printovi na garderobi, u tirkiznoj i  zelenoj boji, potenciraće tu ženstvenost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)