Horoskopski znak otkriva vaš IDEALAN tip muškarca

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači. I dok se jedne pale na neizlečive romantike, druge više privlače mačo muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop. Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova, pa proverite kakav je vaš:

Vodeni znaci – Rak, Ribe, Škorpija

Vodeni znakovi uvek su spremni za akciju i obično su spontani, pa iste stvari cene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, treba vam muškarac koji, baš poput vas, voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znaci – Lav, Ovan, Strelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su zanimljiviji „loši“ momci koji će uneti malo uzbuđenja i akcije u vezu. Ipak, budite oprezne da ne biste naletele na nekog istinski opasnog frajera koji donosi samo probleme.

Vazdušni znaci – Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan frajer na kog se mogu osloniti i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Zato se najčešće i „pale“ na muškarce koji vole da preuzmu inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znaci – Devica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je bitna financijska sigurnost pa ih najviše privlače uspešni muškarci, dok duge vrednosti padaju u vodu, nažalost

Napišite komentar