najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kako do ljubavnog plena plivaju kreativne Ribe?

Ribe (19. februar – 20. mart) su nepopravljivi romantici. Emotivne su i veoma osetljive – svoje srce kao da nose u rukavu. Srce im je širom otvoreno i potrebna im je emocionalna podrška pouzdanog partnera – nežnog, odanog i stabilnog ljubavnika sa časnim namerama.

Ribe su bića ljubavi. Ljubav je njihova suština. Vole da vole i nije ih briga ko to zna. Divan su znak koji je sklon sanjarenju. Često im je teško da naprave prvi korak.

Dešava se da ih privlače smeli, praktični partneri upravo zato što žude za ravnotežom.

Foto: AdinaVoicu/Pixabay.com
Foto: AdinaVoicu/Pixabay.com

Kada je reč o zabavljanju, u početku su često pokorne – puštaju partnera da preuzme vodeću ulogu. Kasnije, međutim, taj odnos se može promeniti. Zbog svoje brižne prirode, pomoći će partneru u svemu. Na Ribe se možete u potpunosti osloniti. Ribe su, uostalom, na začelju, samom dnu liste nevernika u Zodijaku 🙂

Ako je partner veštiji u spavaćoj sobi, Ribe će mu rado prepustiti glavnu reč i odano ga pratiti, vodeći sve vreme računa o telesnom skladu, harmoniji.

Kada Ribe nađu partnera za plivanje udvoje, biće dugo srećne u ljubavi. To je jedan od znakova kom u potpunosti možete verovati!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike