U trendu

Kako horoskopski znaci podnose raskid?

Strelac – Ako je partner suviše zahtevan ili posesivan, Strelac će brzo odjahati u sumrak. Strelac je veoma društven i žudi za uzbuđenjima, te lako može imati dobru staru opuštenu aferu ako veza postane učmala. Traga za partnerom koji će probuditi njegovu strast i koji će mu u svemu pružati podršku. Ne podnosi snobove koji kritikuju njegove odluke i lako se opredeljuje za one partnere koji ispunjavaju njegove kriterijume.

Jarac – Tipičan Jarac ne upušta se u veze za jednu noć ili u površne odnose. Čini sve što može da bi veza funkcionisala na najbolji mogući način. Kad odnos postane problematičan, Jarac instinktivno daje sve od sebe i utrošiće više vremena od bilo kog drugog znaka Zodijaka pre nego što odustane. On je odan partneru i deci i odbija ga i sama pomisao na razvod. Ipak, kad odluči da završi sa vezom, kraj je konačan i iznenadan. Ako ga partner vara, Jarac će se potruditi da ga ponovo sjedini sa porodicom i decom. Oni koji i pored toga nastave sa svojim avanturama – mogu očekivati da će njihov Jarac postati vrlo gadan!

Vodolija – Vodolije bi više od svega želele da budu odane jednom partneru. Ipak, potražiće drugog ukoliko ih radoznalost odvede u tom pravcu. Vole da dominiraju u svakoj vrsti odnosa, baš kao što se čuvaju od svih zastrašujućih emocija. Neće tolerisati posesivnost. Kako Vodolije preziru sukobe, pokušaće da suptilno manipulišu partnerom dok ne budu spremne da same raskinu neželjeni odnos.

Ribe – Ribe mogu da ulete u drugu vezu, a da čak i ne primete šta im se dešava. Mnoge Ribe konstantno idu od jednog partnera do drugog, nadajući se da će tako razbiti svoje sumnje (pa i tada za vrlo kratko vreme) u to da li su zaista voljene. Riba može nestati iz jedne veze bez nekog očiglednog razloga, iako još uvek voli svog partnera kao prijatelja, ali više nije zaljubljena u njega. Čak ni ona sama ne mora znati pravi razlog za raskid – prosto su se udaljili, šta god da je razlog. Ali najveća tragedija za Ribe je to da budu napuštene od strane ljubavnika kome više nije stalo do njih. Okončati vezu sa Ribom – to zahteva jake razloge i čelične živce. Ona će biti vezana za partnera, nesposobna da shvati da je veza gotova i ubeđivaće sebe da će već nekako sve ponovo biti u redu. Bivši partner Riba možda će morati da preduzme ekstremne mere da bi se spasao bolnog emocionalnog haosa koji Ribe mogu da kreiraju u takvim situacijama.

Napišite komentar