Kako osvojiti i zadržati horoskopske znake? (2)

VAGA

Budite spremni da vi odlučite kada dođe trenutak – hoćemo ili ne. Pustite da vaš partner oseti kako vam je uvek potreban njegov savet. Pokažite da vas zanima umetnost. Ugađajte, mazite i pazite svoju Vagu u svakom pogledu. Stavite mu do znanja na samom početku da mrzite svađe i rasprave isto koliko i on. Nikada ne govorite Vagi da izgleda starije, jer ljudi rođeni u ovom znaku veoma drže do svog mladalačkog izgleda. Nemojte zahtevati od Vage da donosi odluke kada je to zaista protiv njegove volje. Ne progonite Vagu previše ako ne dobijete odgovor. Njemu je, jednostavno, teško da vam saopšti da gubite vreme.

ŠKORPIJA

Izgledajte uvek izazovno, ali ne i napadno. Budite spremni da otvoreno raspravljate o tome šta vas u seksu uzbuđuje i pokreće. Stidljivi kandidati otpadaju na samom početku. Održavajte svoj dobar izgled i telo u odličnoj kondiciji, njemu to mnogo znači. Ostavite ga da pogađa – Škorpije su znatiželjne. Naučite da budete noćna ptica – Škorpije se tek tada bude. Nikada ne pokazujte da možete biti i ljubomorni. Ne kritikujte njegovu seksualnu hrabrost i odvažnost, osim ako ne želite da prekinete vezu. Nemojte biti previše napeti i dramatični.

STRELAC

Pokažite da sa istom lakoćom možete biti prijatelj i ljubavnica. Istaknite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Naučite da njegove otvorene i jasne primedbe prihvatate bez burne reakcije. Pokažite da možete biti energični koliko i on. Zapamtite da život treba da bude i zabavan, a tu spada i vođenje ljubavi. Nikada ne dozvolite da vas vidi u zaista lošoj formi. Ne očekujte da se stvari odvijaju onako kako ste vi to zamislili; on mrzi stereotipe, i u vezama i u životu. Ne očekujte od njega suviše ljubavnih izjava, Strelac je čovek od dela, a ne od reči.

JARAC

Shvatite da je njegova karijera uvek na prvom mestu. Igrajte se igre čekanja, mada može potrajati duže nego što mislite. Razvijajte seksualnu maštu. Zapamtite da je Jarcu imidž sve, on često ima snobovske manire. Nikada ne očekujte da ispolji vatrenu strast. Nemojte kršiti dato obećanje. Ne kritikujte njegovu porodicu, susede, ubeđenja niti način na koji vodi ljubav.

VODOLIJA

Pokušajte da budete hladni, nedodirljivi i bez osećanja, kao što se i on trudi da izgleda. Zapamtite da ovaj znak motivišu i pokreću najrazličitije stvari. Radite na tome da prvo zavedete njegov um. Potrudite se da shvatite da je Vodolija uvek slobodan duh. Zato vaša tehnika zavođenja mora biti pažljivo isplanirana. Pohvalite njegove ambicije i namere i pomozite mu da ih ostvari kada to možete. Nikada ne pokušavajte da vežete Vodoliju za neko mesto ili vreme. Nemojte kretati u zavodnički pohod ako vam je jasno da je Vodolija u lošem raspoloženju. Ne nagoveštavajte prerano da biste želeli vezu, a naročito ne pokušavajte da se previše umešate u njegov život.

RIBE

Smislite način da mu dokažete kako stare romanse još postoje. Nastojte da ostavite utisak neverovatno nežne i osećajne osobe, čak i u danima kada vam nije ni do čega. Pokažite da vas nije stid što plačete kada gledate melodrame; pokažite da su deca i životinje za vas važna stvorenja. Naterajte ga da poveruje da nikada pre njega niste doživeli pravu ljubav, a da ste sigurni da ovog puta jeste. Nikada nemojte povrediti njegova osećanja. Ne insistirajte na njegovoj nepraktičnosti s novcem, on odavno to zna. Ne gledajte druge muškarce kada ste s njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.