U trendu

Najperverznije žene rođene su u ova 3 znaka: Imaju dušu radoznalog deteta u telu POŽUDNE BOGINJE

Ovim ženama ljubavne avanture dođu kao začin života. One su opasno perverzne, a njihov ’’divlji način života’’ retko ko može da prati.

U nastavku saznajte da li ste među njima.

Ribe

Žena rođena u ovom znaku prava je robinja ljubavi. Za nju je odlazak u krevet više od fizičkog iskustva. Za nju je to neka vrsta meditacije i ekstaze. Za razliku od drugih znakova, ona nikada ne vara, ali njeno srce je prevrtljivo i za tren oka može da se ’’ohladi ’’. Pohrliće ka novom muškarcu kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikoga ranije nije volela. Žena Riba ima dušu radoznalog deteta u telu požudne boginje. Zato su sve njene veze uvek duboko strastvene, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

Blizanci

Neverovatno je kako lako žena rođena pod ovim horoskopskim znakom ide od muškarca do muškarca, a da se ne umori. Ujutru se prepušta divljim strastima sa misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i uteha svom partneru. Ima dva lica i dve duše, pa zašto ne bi imala dva muškarca kraj sebe, a možda i više njih. Jedan za grubu igru, drugi za nežno vođenje ljubavi, treći za razgovor, četvrti za nešto što će da smisli. Niko nikada nije saznao koliko ljubavnika žene Blizanci zaista imaju i verovatno nikada neće.

Ovan

Osim ako nekim čudom partner ne uspe da održi korak sa ludim životnim ritmom divlje žene Ovna, ona retko ostaje verna. Koliko god da vas voli, u njenom srcu uvek postoji i ljubav prema nekom drugom muškarcu. S jedne strane, ne može uopšte da funkcioniše kada nije zaljubljena, a sa druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Strastveno voli i svaki dan živi kao da joj je poslednji. To je njen moto u životu. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje joj dođu kao hobi, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar