U trendu

Ova 2 znaka psihički obole bez redovnog seksa

U moru znakova Zodijaka, dva se posebno izdvajaju kada su ljubav i seks u pitanju.

Na stranu Rakovi, kraljevi i kraljice ljubavi, posvećenosti i ponekad opsesije davanjem i dobijanjem pažnje.

Ova 2 znaka su najteži i najgori za podnošenje kada su u apstinenciji i kada prolaze dani i nedelje a oni su bez seksa.

To su Škorpija i Ribe.

Škorpija

Ovaj znak apsolutno je opterećen seksom i svime što on donosi i oduzima. Sve im se vrti oko strasti i seksa i ako ne dobijaju onoliko koliko im treba na nedeljnom ili mesečnom nivou, zaista će, ne preterujemo, upasti u psihičke probleme.

Naviknuti na redovne „akcije“ u krevetu, Škorpije će u stanju apstinencije sa sobom povući još more prijatelja i poznanika ali nikom neće reći koji je uzrok njihovog nezadovoljstva, iako će se to na licima Škorpija „iz aviona“ videti.

Za Škorpije kažu da bi, da je sutra smak sveta, poslednji dan života dočekali u krevetu u masovnim orgijama, ili makar u nekom žestokom seksu sa partnerom.

Koliko su opterećene seksom, Škorpije najbolje mogu pokazati i u prijateljstvima – ako nemaju dovoljno seksa sa partnerom ili su duže vreme singl, nemojte se začuditi ako vam, iako ste joj prijatelj, ponudi „prijateljski seks“ samo da bi smanjila narastajući apetit.

Foto: Pixabay/tabeajaichhalt

Ribe

Iako su rođene sa manjim seksualnim apetitom od Škorpija, Ribe su zasluženo na drugom mestu liste seksualnih zavisnika u Zodijaku.

Njima je, u odnosu na Škorpije, seks povezan sa ljubavlju tako da ako nisu zaljubljene, neće ni u tolikoj meri patiti tokom apstinencije. ALI!

Ako imaju skladnu vezu ili brak a u njemu naiđe period bez seksa, Ribe se pretvaraju u male namćore, a potom i monstrume koje će ucenjivati, pretiti i na kraju dizati ruke od partnera ako im ljubav ne daju i kroz seks.

Tokom apstinencije će gnjaviti prijatelje, kukati im u porukama i preko telefona i proklinjaće zlu sudbinu što im je dodelila partnera koji nije spreman da im svakodnevno pruža vrhunsku ljubav praćenu, jasno…seksom.

Ukoliko duže vreme nemaju seksualne odnose, velika je verovatnoća da će pasti u depresiju.

3 komentara
  1. Anonimni

    „ko se mota oko plota navuče boljku“- tuđe sviđanje za slađe… ma crtač

  2. coki

    ribe su cesto k… onako fine su spolja a kada malo zadres u njihov zivot otkrijes ko su zapravo.

  3. Rocky

    Vala jes’ ovo za Ribe, svedok sam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike