U trendu

Ova 4 horoskopska znaka žive za letnje ROMANSE

Oni uživaju u slobodi i ne žele da se vezuju ni za koga.

Zbog toga im je leto omiljeno doba godine. Osobe rođene u ovim znacima uživaju u letnim romansama i ne očekuju ništa više od toga. S njima je zabava garantovana.

Ovan

Ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnima za letnju romansu. Učiniće vam leto zabavnim, terati vas da isprobate nove stvari, da se opustite i ne razmišljate o budućnosti. Ako sanjate o savršenoj letnjoj avanturi, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Blizanci

Zabava im je na prvom mestu pa vam s njima sigurno neće biti dosadno. Nakon leta će vas brzo zaboraviti.

Strelac

Poznati avanturisti na svim poljima, pa tako i na ljubavnom. Slobodni su, pozitivni i spremni na sve. S osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti.

Vodolija

S osobom rođenom u ovom znaku možete doživeti strastveno veče, a već sutra ujutro piti kafu kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite, sledi razočaranje.

4 komentara
 1. Pravda

  Ovan i Vodolija možda jesu, ali Blizanci i Strelac zasigurno nisu takvi. Blizanci su svakakvi, imaju dva lica i uglavnom nisu svi ovako ni slobodni ni željni pustolovina. Nisu zatvoreni, vole puno da pričaju, dok su Strelčevi često mistični i znaju da budu tihi i u svom svetu neretko. Znam jer mi je znak u Strelcu, a podznak u Blizancima. Toliko, pozz 😉

 2. Anonimni

  Za Blizance neznam ali Strelac na tom polju je kukavica -ovo potpisuje dvostruki strelac!

 3. Adolf

  Naročito tačno za Blizance i Strelce.Vole svoju slobodu više nego išta drugo.

  1. Pravda

   Vole slobodu i da budu vođe, ali ja sam u znaku Strelca i podznaku Blizanca, tako da potpisujem da nije ovako kako piše ni za Strelca ni za Blizance. Vole pustolovine, ne vole dosadu ili neko razvlačenje i smaranje, ali ovako nisu živahni i ludi kako je rečeno. Potpisujem.

Napišite komentar