Ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA horoskopska znaka

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije. Ova tri horoskopska znaka su znatno sklonija ljubomori od drugih.

Škorpija

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizjak. U stanju su napraviti scenu kakvu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Bik

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti s primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli prisvajati stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo zanimanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova.

Lav

Suviše ponosan s vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto događa iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao oprostiti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume da reaguje vrlo burno i netaktično.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    „svi smo mi nečija svojina koja se dijeli i topi“- i na kraju ne ostaje ništa kao što su konci u rukama i kontrola

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike