najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prvi poljubac i horoskop (2)

Horoskop neki smatraju samo zabavom, neki veruju u njega, nekima je zanimljivo kad im se horoskop „potrefi“ sa stvarnošću… A kako nekog osvojiti i navesti na poljubac (i, možda, i više od toga!) zanima sve. Evo šta horoskop kaže, kako postupati s nekim znakovima.

Rak dečko: voli da sam odredi kada je spreman i kada će se šta dešavati. Pokušajte da upravljate njime, i romantika će začas nestati. Sačekajte da vam stavi do znanja da je opušten i spreman. Kombinacija najbolje prijateljice i seks-boginje je ono na šta on „pada“.
Rak devojka: neophodno joj je da prvo stekne poverenje u vas. To nećete postići ako flertujete s njenim drugaricama ili pričate o tome kako ste se negde super proveli bez nje. Polako joj se približite, poklanjajte joj pažnju, nežno je zagrlite, i njena „rakovska ljuštura“ će omekšati.
Lav dečko: romantika i zabava su ono što on voli. Siguran je u to da može da vas šarmira, pa nije loša ideja da ga naterate da se malo pomuči oko vas. Pobrinite se za romantično okruženje, a onda se pretvarajte da ste nedostižne. Pružite mu uzbuđenje „lova“ i romantičnu nagradu, i neće vam odoleti.
Lav devojka: uživa u tome da jure za njom. Ako je neko preosetljiv, previše spor ili previše dosadan, ne zanima je. Dobacujte, zabavite je, i kad vidite da se smeje zajedno s vama, a ne vama, osvojili ste je.
Devica dečko: nekada se sapliće o samog sebe. Pomagaće vam, može i da vas nauči romantici, i da se svejedno ponaša kao da sam o tome pojma nema, da pravila koja vam je pokazao sam ne primenjuje. Tražite od njega romantičan izlazak i shvatiće šta želite – a ako ne shvati, pokažite mu šta tačno hoćete na mestu na kome ćete imati dovoljno privatnosti da to i ostvarite.
Devica devojka: obožava da pruža, ali je i njoj potrebno pružiti puno toga. Pokažite joj da odlično znate kakve filmove voli, kakvu hranu, kakve izlaske (i pružite joj to), i zahvalnost će izraziti mnogobrojnim poljupcima.
Vaga dečko: voli da je sve mirno, puno ljubavi i razumevanja. Mnogo bolje će reagovati na sladak pristup nego na nešto žestoko. Ponašajte se kao slatka devojka, pustite njega da bude muško, i dobićete poljubac (i mnogo više) kakav samo poželeti možete.
Vaga devojka: neophodno joj je da oseća da je njen dečko tu kad joj je potreban. Usredsredite se na nju, primetite kako se obukla za vas, slušajte šta ima da vam kaže. Pametna je, ali ne želi da to bude jedino što primećujete na njoj. Udvarajte joj se uz dosta romantike i osvojićete je.

5 komentara
 1. Vladislav Petković

  Imao sam drugara Raka u horoskopu, mada u horoskop nikada nisam verovao niti se njime bavio. Ali ovaj moj drugar Rak toliko me je razočarao i kao čovek i kao prijatelj, da iako sam muškarac, počinjem da razmišljam o horoskopu pre nego što osobu prihvatim za prijatelja.

 2. Dragana Stupar

  Vaga – devojka – nikada se ne oblači i doteruje zbog drugih – već zbog sebe.

 3. Zorica Malović

  Rak – dečko? Zar to uopšte postoji ? Suviše feminizirani likovi – mnogo i kada su žene u pitanju. Nepouzdani, bezobzirni, njihova reč ne znači ama baš ništa. I velike stipse.

 4. Jelena Stajković

  Nastavite da pišete. Super ste.

 5. Aleksandra Nedeljković

  Tekst je odličan. Pozdrav!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike