najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prvi poljubac i horoskop (3)

Verujete li u horoskop? Ili ipak ne? Verovali u horoskop ili ne, možda će vas zanimati da saznate kakav bi trebalo da bude pristup pojedinim znakovima ako želite da ih osvojite, navedete na poljubac, možda i na nešto više (ne shvatati tekst preozbiljno, naravno).

Škorpija dečko: sve je kod njega intenzivno, strastven je i veoma sumnjičav. Pružite mu nepodeljenu pažnju i apsolutno nikakav razlog da sumnja u vašu vernost. Nežno ga zagrlite, i odlično će shvatiti na šta ga navodite – i učiniti upravo to.
Škorpija devojka: Džejms Bond u ženskom obliku. Laskajte njenom izgledu, obožavajte je i pomalo je se plašite – tu kombinaciju smatraće neodoljivom. Pružiće vam sve što ume – u najmanju ruku, poljubac koji nećete zaboraviti.
Strelac dečko: bilo kakvo ponašanje „po formuli“ čini ga klaustrofobičnim. Smislite neki neobičan izlazak (u zabavni park, recimo). Nemojte ga direktno gledati u oči pre nego što ste spremne za poljubac; to što mora da nagađa šta želite učiniće ga još više zainteresovanim – i još više željnim.
Strelac devojka: voli pamet i avanturu. Samo, oprez: odbojno joj je kad se neko folira da je pametan. Budite što dosetljiviji možete, pomalo izigravajte Indijanu Džounsa, i dovedite je u situaciju da mora čvrsto da se drži.
Jarac dečko: tih, sposoban, i treba umeti s njim. Voli da je on glavni. Ne trpi buku ni pritisak. Pogledajte glumice iz pedesetih godina prošlog veka, sviđa mu se takav stil: prijatna boja karmina koji se ne razmazuje, blago zadivljen pogled, i želeće da bude vaš muškarac.
Jarac devojka: neće se tek tako dati. S njom morate polako. Pokažite joj da ste usredsređeni na nju, da ništa ne činite rutinski, da vam nije samo još jedan trofej. Ako vidi da joj poklanjate svu svoju pažnju, vaša je.
Vodolija dečko: teško ga je „prokljuviti“. Neobičan je, ima neke svoje misli koje ga okupiraju, i ne shvata nagoveštaje baš najbolje. Može se pokazati neophodnim da budete zavodljivo obučene i da ga odvedete u svoju sobu da biste mu privukle pažnju. Zatim pritisnite svoje usne uz njegove. Tada će shvatiti – i nastaviti s onim što želite.
Vodolija devojka: ima jaku intuiciju, ali je teško imati neku romantiku s njom. Pametna je, i uglavnom usredsređena na neke svoje misli. Da biste joj skrenuli pažnju, nežno joj sklonite kosu s lica. Taj pokret i dodir navešće je da primeti da ste zainteresovani i da se usredsredi na vas. Onda možete da nastavite.
Riba dečko: zapravo je „mekan“, mada može delovati tvrdo. Biće vrlo „muški“, osim kada je s vama. Budite opuštene, ženstvene i gledajte samo u njega, i začas će se sklupčati uz vas. Ako mu ne pristupite pregrubo, biće kao mače koje prede.
Riba devojka: obožava romantiku. Dokle god ste s njom, potrebno je da joj se udvarate. Voli tradicinalnu verziju udvaranja – cveće, večera uz sveće, lepa hrana i piće. Želi dugu vezu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike