najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rak kao ljubavnik i kao bračni partner

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Rak rođen.

I dekada – od 22. juna do 1. jula

Osobe rođene u ovoj dekadi imaće u mladosti veći broj ljubavnih avantura pre nego što se reše na brak. Neverovatno osećajni, često idealizuju partnera i pripisuju mu nestvarne kvalitete.

Njihova naklonjenost porodici jeste isto tako duševne kao i čulne prirode. Deca će im doneti mnogo sreće, ne samo dok su mala i dok se za njih brinu, već i kasnije kada odu i stvore sopstvenu kuću. Biće idealni roditelji.

Svoga životnog partnera neka traže među osobama rođenim u drugoj polovini juna, oktobra ili februara.

II dekada – od 1 jula do 11. jula

Devojka rođena u ovoj dekadi obično se zaljubljuje vrlo mlada, i to vrlo intenzivno. Ljubavi se odaje celim bićem, romantično i idealno.

Osobe ovoga znaka sposobne su za prijateljstvo i žele svima da pomognu. Poštuju tradiciju i veoma su privržene porodičnam životu. Da on bude lepši, mogu im pomoći osobe rođene u znaku Škorpije ili Riba.

III dekada – od 11. jula do 22. jula

Zbog neiskustva, devojka ovoga perioda može biti zavedena, pa ipak, njeni moralni kvaliteti su veoma visoki. Iskusan i „muževan” čovek ima ogroman uticaj na nju.

Nije redak slučaj da osobe ovoga znaka stupe u kasnijim godinama u brak. Ako nemaju dece, roditeljski instikt zadovoljavaju na taj način što usvajaju neko dete.

Osobe koje im odgovaraju rođene su u znaku Škorpije, Raka ili Riba.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike