U trendu

Top lista: 5 najboljih ljubavnica u horoskopu

Škorpije su uvek spremne za akciju i isprobavanje novih stvari. Žene rođene u znaku Ovna znaju kako da zadovolje sebe i partnera…

1. Škorpija
Nije važno jesu li žene u znaku Škorpije mlade, stare, debele ili mršave. One su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete ostvariti sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvek spremna za nove stvari.

2. Strelac
Strast je drugi naziv za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas zasigurno ispunjavaju na svim područjima pa su vam odlični životni saputnik, žene rođene u znaku Strelca su ‘lavice u krevetu’. S njima nikada neće biti dosadno jer vole da isprobavaju razne stvari u seksu. Budite srećni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan
Jako su dobre u seksu, a što je najvažnije – tačno znaju što žele. Znaju da zadovolje sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u Zodijaku. Ona želi da bude obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vredna vašeg vremena.

4. Lav
Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Neki kažu, zbog toga jer nisu toliko lenje pa pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele da mu ugode. Vole da znaju da vam mogu pružiti ‘poseban’ užitak, a dobar provod s njima je zagarantovan.

5. Vaga
Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava biti obzirna i nežna, a ako partner od nje insistira, može biti i vrlo strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.