najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vragolasta Vodolija u igri osvajanja

Vodolija (20. januar – 18. februar) je otvorena, nekonvencionalna, samostalna i žudi za novim iskustvima, kako u životu tako i u ljubavi. Ona je spremna i za velike ideje i za smele akcije, ali uvek uz puno nezavisnosti – nezavisnost joj je najbitnija.

Njen ljubavnik (odnosno ljubavnica) mora da prihvati i zavoli njene brojne specifičnosti, mora, dakle, biti veliki igrač. Vodolija je pre svega individualista.

Kada je u pitanju zabavljanje, odnos počinje kao prijateljstvo i ostaće prijatelji čak i ako romantična ili emotivna veza ne potraje. Vodolija se često sklanja, „migolji“, da bi sačuvala svoju individualnost, jer nadasve ceni slobodu i prezire posesivnost, čvrsto i sputavajuće vezivanje. Ne kotira se, uostalom, baš slavno na rang-listi astroloških preljubnika 🙂

Možda je paradoksalno, ali Vodolija ipak duboko brine o drugima, posebno o ljubavnom partneru. U stvari, mnogi misle da su Vodolije komplikovani igrači. Kada ih, međutim, bolje upoznaju, shvate da su prilično nežne, naravno, na svoj način.

Foto: Quadinsan/Pixabay.com
Foto: Quadinsan/Pixabay.com

Vodolije uživaju u razgovorima o zanimljivim filmovima, u koktelima, čaši dobrog vina ili umetničkim manifestacijama.

Kada je reč o seksu, Vodolije ne znaju ni za jedno pravilo – ako žele da spavaju s nekim – to će, bez mnogo razmišljanja, i učiniti. Seks i romantična veza – za Vodoliju su samo dve strane iste medalje, ali i dva odvojena iskustva.

Kada pronađu partnera s kojim se mogu povezati na emotivnom nivou (a da se pri tom nipošto ne osećaju ograničeno, sputano!), ali i da budu zadovoljne njegovim seksualnim veštinama – Vodolije će biti prosto očarane.

Foto: AdinaVoicu/Pixabay.com
Foto: AdinaVoicu/Pixabay.com

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike