Za seks uvek spremni: 3 NAJPOŽUDNIJA horoskopska znaka

Dok je određenim znakovima seks potpuno sporedna stvar u životu, ova tri horoskopska znaka imaju neutoljivu želju za vođenjem ljubavi. Neki od njih to žele i više puta dnevno.

Vaga

Vage su na tronu ako merimo nivo libida. One ne vole samoću, a obožavaju prisnost. Seks im je gotovo najvažniji deo veze pa su uvek raspoložene za dozu telesne ljubavi.

Ovan

Ovnovima je seks izuzetno bitan. Oni su jedan od vatrenih znakova i to jasno pokazuju. Jako ih uzbuđuju spontani odnosi, a nije im stran ni seks na javnom mestu. Rizik ih samo još više uzbuđuje!

Devica

Kao i na sve, Device na vođenje ljubavi gledaju kao na priliku da se u nečem dokažu. Osim toga, imaju i vrlo visok libido pa im nije teško da odu i na drugi kraj grada kako bi pokazale partneru nešto novo što su u međuvremenu naučile.

10 komentara
 1. Vihor

  Devica + ovan, on devica ona ovan idealan sex, pucaju kreveti

 2. Anonimni

  VAGA podznak SKORPIJA ,nemoze bez sexa izigrava postenu suprugu i majku ali bEZ SEXA NEMOZE . Vi cerke VAGE evo vam dokaza kad drugi pisu kakva vam je bila mater !A obicno se zaljubljuju u svoje SEFOVE u 80% slucajeva jer je tu DUPLA KORIST !

  1. Anonimni

   Al je tebe neko zeznuo..

 3. Treća Vaga

  Tacno tačno nego štaaaa! 😋😋😋

 4. Anonimni

  Tacno je za Vagu,naravno neophodan je partner u koga su zaljubljeni i onda je to vrhunski sex.Ja sam Vaga,obozavam sex.Ali fale i Skorpije,istina..Najbolji sex je sa Skorpijama 😉

  1. Anonimni

   Vi ste tako ZALJUBLJIVE prirode da je to svakonedeljna zanimacija ,Kakvo crno zaljubljivanje SPONZORISANJE u bilo cemu ,to je vasa osobina ,jer vama GOLACI nemogu ni PRICI!

 5. anonimus

  Vage vole neznost i toplinu…

  1. Anonimni

   I DUBINU NOVCANIKA!

 6. Anonimni

  Gde je Škorpija.

 7. Jedna vaga

  Nije tacno za vagu.

Napišite komentar