U trendu

Zavisni od ljubavi: 5 znakova koji su večni i beznadežni romantici

Rakovi vole strastveno i tokom života iskuse više velikih ljubavi, a Device imaju najčistije srce od svih znakova koje će staviti pred onog koga vole.

Donosimo pet znakova koji su „zavisni od ljubavi“.

Rak

Ovaj znak je najromantičniji od svih horoskopskih znakova. Ne samo da obožava ideju ljubavi, već je njegovo duboko saosećanje sa ljudima u okolini razlog zašto mu niko ne može odoleti.

Rakovi vole strastveno i tokom života iskuse više velikih ljubavi, ali to ne znači da skaču iz veze u vezu ili da je njihova ljubav površna. Oni su jednostavno tako „programirani“, u svakom periodu života dožive jednu veliku ljubav, piše Your Tango, a prenosi 24sata.hr.

Ribe

Ribe vole svim srcem i kad su zaljubljene, izgledaju kao da su ispale iz romantičnog filma. Često se zaljubljuju, ali često se dogodi i da na kraju veze ostanu slomljenog srca.

Dok drugi znaci posle ljubavnog brodoloma pokušavaju da zaštite od ljubavnog bola, Ribe smatraju da ako je to moralo da se dogodi, da je to jednostavno tako i nastavljaju dalje. Traže drugu vezu i zaljubljeni se ponovo potpuno predaju novom ljubavnom žaru.

Devica

Zato što je Devica hladne spoljašnjosti, mnogi misle da u njoj nema nikakvog ljubavnog žara, ali to je daleko od istine. Zbog svoje nevinosti i zaštićenosti, Device vole potpuno i iskreno.

Iskrene i direktne, Device imaju najčistije srce od svih znakova, koje će staviti na tanjir onome koga vole, smatrajući da je takva predaja znak prave ljubavi.

Vaga

Vage možda ne deluju kao jako osećajne, ali one su pravi romantičari. To je uzglavnom zbog toga što se teško otvaraju i vole da testiraju potencijalne partnere kako bi dobile dokaz prave ljubavi. Ali onda kada dobiju dokaz koji traže, u potpunosti se prepuštaju novoj ljubavi.

Pa čak i kada je u dobroj ljubavnoj vezi, Vaga i dalje voli da deluje neuhvatljivo. Često voli svim srcem, ali zato što to baš i ne pokazuje, oni koje vole skoro celog života ne shvataju koliko ih njihova Vaga voli i koliko su joj potrebni.

Bik

Tvrdoglav i nedokučiv Bik ne uliva puno sigurnosti u potencijalnu ljubavnu vezu, ali kada se zaljubi to je kao da gledate potpuno drugog čoveka. Radi sve može da što više vremena provede sa osobom koju voli, obasipa ih poklonima, a Bikovi bi čak i puzali preko užarenog uglja kako bi usrećili onog koga vole.

Zaljubljeni Bikovi su redak prizor, ali kad se zaljube to je nešto sasvim posebno. Oko sebe emituju sreću i uzbuđenje, osmeh im ne silazi s lica, a voljena osoba se oseća kao da je dobila na lutriji.

2 komentara
  1. Hogar

    ovo je sve izmišljotina.Pupak na pupak je večna romantika

  2. Anonimni

    Objasnie,astrolozi sta podrazumevate pod „hladnom spoljacnoscu“,izgled ,crne guste obrve ,bore od mrsttenja ,da ne nabrajam sve fizicke karakeristike,visina ,kilaza… ili stav,jer mi se smucilo da slusam kao devica o necemu sto mi je strano.

Napišite komentar