U trendu

Ženi u ovom znaku potreban je muškarac kakvog je gotovo NEMOGUĆE naći

Vi želite muškarca koji će vam se diviti i koga ćete s ponosom moći da predstavljate prijateljima. Pa ipak, to ne znači da tražite savršenstvo – svesni ste da ne postoji. Vaš partner treba da ima i inteligenciju i šarm koji će dirnuti vaše samoljublje.

Prezirete osrednjost pa se ni u ljubavi ne zadovoljavate bilo kim.

Vaš partner mora da poseduje vrednosti koje imate vi, ako ne i više. Za vas ljubav podrazumeva i divljenje i zato vaš partner mora biti čovek jakog karaktera i jake volje.

Ako je slabe volje i popušta vam, neće vas učiniti srećnom. Jednog dana će doći do eksplozije i rastanka. Lakše ćete podneti njegovo nametanje volje nego slabost i popuštanje.

Suviše ste nezavisni da biste podnosili ropstvo u bilo kom obliku.

Vama je potrebna gvozdena ruka u somotskoj rukavici.

Čovek vašeg života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Ako se oduševljava istim stvarima kao vi, porašće u vašim očima, vi ćete ga i ceniti i voleti.

Gnušate se laži i prevara, želite otvorene karte. U vezi ili braku ništa ne sme ostati tajna i laž.

Mrzite špijuniranje i ljubomoru, kontrolu i ispitivanja. U takvom braku mora doći do scena. One će biti bučne jer ne podnosite optužbe i prebacivanja. Vi ste od onih žena koje preziru neosnovane sumnje u vašu iskrenost.

Ako vaš partner ceni iskrenost, bićete mu odani.

Uvek ste spremni da u svoj dom primite ne samo svoje prijatelje već i prijatelje svog muža. Niko neće imati ništa da vam prebaci.

Vaša deca će u vama naći odličnog vaspitača.

Niste mnogo ljubomorni, ali vam je stalo do toga da ne budete ismejani. Iako supruga ne opsedate ljubomorom, ipak je preporučljivo da se kloni usputnih avantura. Prevaru mu nikada nećete oprostiti, jer je njome povređena vaša sujeta i samouverenost. Osim toga, ne volite skandale i ogovaranja. Zbog toga, čak i ako posumnjate u neverstvo, nećete u to verovati da ne biste povredili sebe.

Iako žena u ovom znaku u jednom čoveku nije našla ono što je tražila, ostaće da živi s njim.

Moguće je da će potražiti drugog muškarca koji će joj trenutno pružiti ono što nije našla kod svog supruga.

To je žena STRELAC (od 23. novembra do 22. decembra).

9 komentara
 1. Anonimni

  Svakoj ženi treba muškarac,.Na prvom mestu je finansijskoa oa obezbeđenost, na drugom da može dsa njim da manipuliše, na trećem, da se šepuri pored njega, ili da pored njega bude poznata i primećena. Za sex ima da se snađe i još 4 u rezervi.od njih 4 uvek jedan može da da se izvućč i da bude spreman.Sve ostalo je foliranje. „Dragi, kupila sam 2 gajbe piva, pozovi društvo da gledate fudbal.-Šta je sa autom???-Ništa, levi retrivizor, blatobran ilevi žmigavac“ Čim uđe i histeriše, ili je bila u švaleranciji ili planira da ide.Provereno. Neka se obrate Adamu, da im skine jabuku…

  1. Anonimni

   Potpisujem -Dupli Strelac ali muskarac!

 2. Anonimni

  Njoj treba isto, kao i svakoj, samo se pravi mnogo „fina“.Kad dodje momenat za akciju, treba joj samo muškarac.Provereno.

 3. Nataša Gajić

  Nisam Strijelac ni u podznaku čak, ali tražim jednog i jedinog… Lavića… da bih imala s kim da se „svađam“ (u rukavicama sve je čedno)!

  1. lavić

   imaš ga, osvrni se malo oko sebe

  2. Anonimni

   Malena, budisvojja, doći će ti tvo jLavć

 4. bambi

  Znaci za 100 miliona zena na planeti nije moguce naci adekvatnog muskarca. Ja ne mogu da verujem ko su ljudi koji prihvataju horoskope i ostale magije? Ovo je strasno.

  1. Frog

   Seti se, ni Evi nije bila dovoljna jabuka, nego joj je trebao Adam, na kome će da se iživljava

 5. mmm

  sve je tačno a opet našao se takav, jedan u pet miliona!

Napišite komentar