U trendu

Evo šta skrivaju brojevi koji nas prate kroz život

Ovakvi brojevi najčešće se mogu videti na registarskim tablicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima. Redosled ponekad može biti i prekinut, npr. 3303 takođe se smatra kao 333, prenose mediji u regionu.

Ovo su  najčešći anđeoski brojeve i njihovo tumačenje.

111 Nemojte da paničite ako primjetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, nedelji ili mesecu. Ponekad je naša energija bolje „provodljiva“, a 111 nam daje znak da je sada pravo vreme za rizike, menjanje navika, pokretanje projekata ili promenu u ljubavnoj vezi.

222 Ovaj redosled je metafora za rast. Drugim rečima budite istrajni u onome što radite, bilo da je vezano za vašu profesiju, vezu ili finansije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, ali i najmanji napor u skoroj budućnosti daće rezultate. Ponekad se možda dvoumite oko toga jeste li na pravom putu, 222 je potvrda da tako i nastavite.

444 Najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se sa teškim bolestima ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani redosled je siguran znak da je anđeo čuvar blizu.

555 Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promena. Takođe, ako češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ukoliko vas okružuje niz 555 to može da znači da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promjenu.

777 Sedam je srećan broj, a tri sedmice u nizu povezane su sa duhovnošću. Najčešće ćete ih viđati u životnim periodima kada vam je duhovno na prvom mestu. Anđeli ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. Ovo može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment pa bi trebalo da se pozabavite sobom iznutra.

888 Ako često vidite ovaj niz brojeva, možete da protrljate dlanove jer to znači da vam se uskoro smeši bogatstvo. 888 je i znak da će nam anđeli pomoći bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike