U trendu

Imate li broj 8 u datumu rođenja: Evo kakvu sudbinu vam donosi

Prema numerologiji, svaki broj ima određeno značenje. Ljudi koji u svom datumu rođenja imaju broj 8, rano su odrasli i postali odgovorni. Zbog toga su tako stabilni, samouvereni i imaju jaku volju. Ako imate broj 8, vi ste pametni, disciplinovani i vredni. Umete da upravljate novcem i organizujete posao, bilo da je u pitanju bankarstvo, pravo, politika, menadžment ili sopstveni biznis…

Ambiciozni ste, energični, sposobni, znate šta želite i kako to da ostvarite. Imate jasan cilj pred sobom i ništa vas neće sprečiti da ga ostvarite. Volite i da se takmičite s drugima, naročito s partnerom u zajedničkom poslu. Umete da rešavate probleme. Iako ga imate, novac vam mnogo ne znači – lako možete da ga zaradite i lako da ga izgubite.

U ljubavi imate potrebu da ostvarite duboku duhovnu vezu sa svojim partnerom. Inače, ta veza neće dugo trajati, niti ćete se osećati ispunjeno. Zbog toga je onima koji imaju osmicu u datumu rođenja ponekad teško da pronađu odgovarajućeg partnera i da se povežu sa drugima. Vrlo često se osećaju usamljeno i neshvaćeno. Niste posebno romantični, u ljubavi više volite direktniji pristup, bez ulepšavanja. Ali, ako uspete da pronađete odgovarajuću osobu, onda se potpuno menjate i dajete joj celog sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar