U trendu

“Arhipelag” od juče započeo svoj Sajam knjiga

BEOGRAD – Izdavačka kuća “Arhipelag” iz Beograda, usled nedostatka Beogradskog sajma knjiga, od juče je počela specijalnu akciju “Nema Sajma, ima knjiga”, koja će trajati do 31. oktobra.

Tokom ove akcije čitaoci će imati prilike da kupuju po sajamskim cenama sve naslove ovog izdavača u knjižarama u više od 50 gradova u Srbiji.

Među knjižarama koje su se uključile u ovu akciju nalaze se “Alisa u zemlji knjiga” iz Loznice, knjižara biblioteka u Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu i Somboru, knjižare kulturnih centara u Nišu, Kraljevu i Apatinu, “Kaligraf” iz Zaječara, knjižara “Reči” iz Čačka, “Kulturni obrazac” iz Aranđelovca, “Salon knjiga TIL” iz Jagodine, novosadske knjižare “Bulevar Books”, “Solaris”, “Zenit” i “Mala velika knjiga”.

U ovom sajmu nalazi se i veliki broj beogradskih knjižara: “Makart”, “Aleksandar Belić”, “Akademija”, “Geopoetika”, “Livro”, “Urban Books”, “Zlatno runo”, “Beopolis”, “Bookastore” i “BIGZ školstva”.

Takođe, knjige Arhipelaga po sniženim cenama i akcijama mogu se naći i u lancima knjižara Delfi i Vulkan.

Kuća Arhipelag je za članove Kluba čitalaca obezbedila sajamske cene i posebne klupske cene do 31. oktobra, i tako je popust čak 40%, dok za kupovinu tri i više knjiga sledi dodatni količinski popust od 5%.

Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara, a na kućnu adresu čitaoci dobijaju naslove u roku od dva dana.

“Dok su ranijih godina čitaoci iz svih krajeva Srbije dolazili na jedno mesto, Sajam knjiga, da vide nove naslove i kupe ih po sajamskim cenama, ove godine to zbog pandemije nije moguće, ali Arhipelag je odlučio da ostane na strani svojih čitalaca koliko god da se okolnosti menjaju, jer znamo da su i čitaoci na našoj strani”, navodi se u saopštenju Arhipelaga.

“Ako nema Sajma knjiga, ima knjiga, dobre volje i ima potrebe za međusobnim razumevanjem, jer nije sve loše, dobre su knjige”, zaključuju u ovoj izdavačkoj kući.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.