U trendu

Bjelogrlić na meti tabloida

Glumac Dragan Bjelogrlić našao se ovih dana na meti tabloida, koji su ga optužili za navodne nečasne radnje, piše Danas.

Kako navodi list, Bjelogrlić je prošao baš kao i Nikola Kojo, koji je na naslovnicama tih medija izašao zbog svog angažovanja oko organizacije protesta „Jedan od pet miliona“ i aktivnom učešću u njima. Iako se Bjelogrlić nije aktivno uključio u proteste niti govorio na skupovima u gradovima, on je 6. februara u Danasu na pitanje da prokomentariše izjavu Nikole Koja da će, ako propadnu protesti, otići iz zemlje, rekao: „Verujem da ćemo se svi zajedno izboriti da do toga ne dođe. Ako ne uspemo, neka rezerviše još mesta u kupeu“.

Tu izjavu su preneli mnogi internet portali, pa se u jednom tabloidu pojavila storija o tome kako je Bjelogrlić navodno prevario jednog svog prijatelja.

„Dovoljno je bilo da izrazim svoj politički stav „rezervacijom mesta u Kojinom kupeu“, pa da krene osvetnička kampanja protiv mene. Priznajem, očekivao sam“, izjavio je za Danas Dragan Bjelogrlić.

Međutim, kako objašnjava, nije verovao da će kreatori ove kampanje biti tako perfidni.

„Priznajem i da nisam očekivao da sredstva kojima se koriste mogu biti ovako gnusna i besramna, pa ne mogu ni da pretpostavim šta mi se sledeće sprema. Delimično zadovoljenje sam našao van suda, ostavkom novinarke kojoj je sramni zadatak dodeljen“, kaže Dragan Bjelogrlić.

Naime, novinarka koja je pisala ovaj tekst obavestila je poznatog glumca da je dala otkaz zbog novinarskog zadatka koji joj je poveren.

(Danas, N1)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)