U trendu

Danas je Noć knjige, 19. put

BEOGRAD – U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, danas od 17 časova do ponoći traje Noć knjige, i to 19. po redu, a ovog puta biće u 28 gradova i na 57 lokacija.

Manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih i stranih autora, knjige za decu, knjige drugih izdavača i sjajan program poklona.

Za kupovinu jedne knjige popust je 25 posto, za dve 30, za tri 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto, dok će asortiman poklona biti snižen za 20 posto.

Među novitetima koji će biti ponuđeni kupcima knjiga su između ostalog „Beogradski trio“ reditelja Gorana Markovića, roman Branka Rosića „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, reizdanje „Ženskih razgovora“ Duška Radovića, „Vatra i led“ Vesne Radusinović, „Gospodin Pogrešni“ Mirjane Bobić Mojsilović, autobiografija Gabriele Đukanović „Više se ne bojim“…

Popularni serijal „Sedam sestara“ Lusinde Rajli je dobio petu knjigu „Mesečeva sestra“ koja će se pojaviti za Noć knjige.

Tokom Noći knjige više od 20 izdavača će prodavati svoja izdanja u knjižarama „Delfi“ uz popust od 20 odfsto.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar