U trendu

ERGstatus letnja turneja 2002

Beogradski ERGstatus plesni studio na ovogodišnjoj turneji po Italiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji, od 28. juna do 21. avgusta, dosada je gostovao na Festivalu pozorišnih umetnosti u Somboru, sa predstavom „Vetar prolazi kroz mene“, Infant festivalu, Belefu – premijerno prikazavši predstavu „Fuzija pokretne instalacije“ u saradnji sa plesnom trupom Madlenijum iz Beograda, a potom sa istom predstavom i u Narodnom muzeju Pančevo.

U Italiji su nastupili na VI internacionalnom skupu antirasista – radionica na temu globalizacije: We are the same (but I am not like you), i, takođe u Italiji, na Festivalu Ticana, sa predstavom „Vetar prolazi kroz mene“.

Sledeći nastupi su:

25. jula – 6. avgusta, u Ljubljani, Internacionalni projekat „Ničija zemlja“, u saradnji sa pet teatarskih grupa (Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Španija i Srbija), u Domu Ivana Cankara – radionica koja će trajati pet dana – „Krosing d muving point“ (Crossing the moving point)
31. jula, u 21.00, u Ljubljani, u DIC-u, predstava „Ja nisam kao ti“
4. avgusta, u 22.00, Kupa, Slovenija – Festival Kupa: predstava „Ja nisam kao ti“ (pred nastup grupe „Lajbah“)
11-17. avgusta, u Mostaru, BiH, „Alternativna Akademija“ – radionica savremenog plesa „Forspajz ili predjelo za bolje otvaranje apetita“
19. avgusta, u 21.00, u Mostaru, BiH, Festival „Dani autorske poetike“ – predstava „Ja nisam kao ti“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.